Кое парче облека (или моден додаток) сте го купиле последно?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Една светло розево - виолетова блузичка, патики со неодредена боја (немам поима што боиште е, некоја мутација на крем) и жолти врвци ... Ланчиња и алки си купиф едно чудо исто. И капче жолто - пурпурно. Мераци!:bilor:

Денес си купив една преубава сиво-црна маичка ептен е штосна,и виолетова ташна од аксесорис....:pipi:

vcera so kupi tasna za vo skolo ne klasicna tuku i za iskacanja na kafe ko teksas e takva boja za da mozam da ja kombiniram na farmerki
a obleka kom obleka posleden pat maicka od terranova od 200 za kupuvanje leb i po doma

Nesto kako dukser od lacoste mn e ubav ama me odraa . toa ti e koga sum zavisnik od marki

Сеа пред 1 сат си купив црни фармерки тесни и црна блузичка со долги ракави и имтересна апликација на грбот... лелее мераци сум :pipi:

Пааааа, кремово близенце така интересно и мн сум кефој,ииии накит,т.е црни алки,и 2 црни белегзии...специално си ги купив за 8мииииииииииииииии:D :D хехехехе

ташна сива преку рамо мн. е добра и премногу ми се свиѓа и да парфемче ново и то :)

Наааајубаво сатенско кошулче:123: :hihi:

Pred nekoj den si kupiv so ogromen merak suknjicka vo poveke boi i edna bela obicna bluzicka sto ke odgovara na nea!

Си купив едно тексас елече,блуза во плаво-бели риги за првите школски денови :pos:
И обетки сребрени,како алки нешто слично.

v4era si kupiv patiki od addidas mn jaki niski shminkerski shema sa zatoa sto sa od boston celtics i mn sa jaki na izgled i odat so sekakov vid i boja na farmerki

Maслинест дуксер од Phard. И не сум шмизла.:kewl:

Минатиот петок си купив едно блузе, онака со едниот ракав паднат, гри со сребрени букви.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom