Кое годишно време?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Кое годишно време ви прави да се чувствувате најубаво?

• Вкупно гласачи
    660
Пролет и есен,временски најдорби се,посебно пролет,како да се преродувам и јас со природата тогаш.Најдобрите случки ми се случуваат тогаш...само да не е лето,друго се си сакам,мислам и летото го сакам,ама тоа времето...50 степени гевгелиски,и не можеш да заспиеш цела ноќ,а наутро пак авто лакер сервис под прозор ќе ви почне со зуење и толку..после цел ден си ... за никаде... :vozbud:

Лето бре човече, закон, спиеш до колку сакаш, шеташ до колку сакаш, нема школо, нема обврски.
Па одмор, па море или езеро. Ехеее ај уште малку, ама шит вајгодина цело лето по матури и по факултети ќе ми помине. :uvo:

Пролет. Ни прежешко ни престудено. Сонцето е таман. Мириса на расцветани дрвја насекаде...и целата оваа идила е уништена со ѓубрето кое е присутно насекаде во гомнарскиов град. :nerv:

Лето и Пролет...
мммм
убавини...
Гласав за пролетта затоа што тогаш љубовта е насекаде околу мене... просто летам на денови како денешшниов... а летото онака е за одмор, море, сонце... уф... сакам топло...​

Летово е закон бре !!!! лумпуваш секоја вечер , многу забави , журки и слично ...
ЛЕТО !

Гласав за пролет, затоа што со природата и јас се будам. Што знам едноставно се чувствувам најубаво во пролет.
Дали поради самото развивање на природата, и се околу ми делува среќно и весело, и поживо.

glasav za prolet
ama go sakam i letoto
TOGASH IMA ZMII I GUSTHERI....

Eсен и Пролет, тогаш времето е најубаво ниту ладно ниту ептен топло...

Odvaj cekam da dojde letoto. jejeje jejeje jejeje

Лето лето и само ЛЕТО!!!!! тоа е мајката а бе најбоље е на одмор си и што сакаш моеш да праеш уживанција.Чак и да се мрднеш начисто немаш гајле :vozbud:

Многу нормално дека лето, плажи, сончање, девојки по бикини:kesa: , без да мрзнам возам мотор онака за разладување, добра музика, ладна кока-кола.... дефинитивно лето и ништо друго.

Гласав за пролет,ама подеднакво ги сакам пролетта и летото.
Во пролет некако се ми е раздвижено,весело,сончево,ептен убаво ми доаѓа после напораната зима.А летото плажи,журки,дружење,без обврски...супер

Лето!!!
Плажа, журки, море!:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom