Кое годишно време?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Кое годишно време ви прави да се чувствувате најубаво?

• Вкупно гласачи
    660
prolet.. zatoa sto se se budi... se rascvetuva se razzelenuva, prekrasni mirisi.. posle zimata doaga kako odlicna pormena.. razveseluva..

лето дефинитивно иако е многу топло родена сум у лето и сакам топло се ми е најубаво тогаш!:vozbud:

Пролетта дефинитивно. Надвор топличко, сончко грее, птиците пеат, децата се смеат...а ти седиш дома- имаш за учење :( , кое чувство е тоа.
И лето исто така сакам.Летото најмногу го сакам пошто е топло и не треба многу да се облекувам, не за нешто друго. И пошто распуст да не заборавам.

Лето.Не одиме нашколо,топло е,немора да седиш дома цело време,можеш да пливаш секој ден...

Крај на пролет и лето негде до 15 август !!!

најубаво ми е во лето, зошто си ја одмарам главата од обврски,а пролетта ми е убава зошто се е свежо, мириса на чисто...есента ми е депресивна, а зимата само за да си лежиш со ќебенце и чајче по дома.

Дефинитивно лето.Најмногу го сакам.Најдобро годишно време.

Есен! Многу сакам да шетам надвор кога врне дожд.

прекрасно е во мај...аххххххххх! сонце расцутено е се...почнуваат долгите вечери...седење на клупи..и летото го сакам но многу е топло..иако летните вечери се најромантични..

Летото се разбира тогаш е најубаво!:vozbud::vozbud::vozbud:

Пролет... така топличка (како денес :helou:), само не оној пекол од 50 степени во лето. :nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom