Кое годишно време?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Кое годишно време ви прави да се чувствувате најубаво?

• Вкупно гласачи
    660
Лето...и се е јасно

Кое е вашето омилено годишно време? И зашто

Кое годишно време ви е омилено? За мене се Зимата и летото. A кое е за вас? :)

Лето дефинитивно, тогаш е најубаво идемо на одмор нема школо уживанција.

Пролет, таман ни топло ни ладно, ем ноќе мирно да си спиеш, ем убавини цветови, дрвја зазеленети, најбуавите овошја, зеленчуци и ред други работи, од секогаш ми била омилена пролетта и ќе ми остане таква, птичиња , ластовички, абе копмлет(млади кромитчиња, марули, ротквици, јагоди, цреши, зелени кајсии) мераци.. мхмхмх:pipi:

Во принцип сите годишни времиња си имаат своја магија, убавина и секое годишно време има прекрасни асоцијации...
Летото го има сонцето, плажите, морето, разголените девојчиња :pipi:...
Есента ги има жолтите лисја и се е обоено во жолто-бакарно
Зимата го има снегот (кога се-е-бело :pos:), неизбежната празнична атмосфера и бескрајните гушкања под јорган или покрај камин...
Пролетта... е ова веќе има посебна магија... она клише... природата се раѓа, птиците пејат.. СИЛНО СВЕТНАЛ ДЕН! :)
Сепак... атмосферата во пролет е најпрекрасна, најмагична, боите се најубави, најжарки... Мирисот е најволшебен...

Аааахх... сакам пролет :(

Есен (ми мириса на ајвар мммммм милини) :)

У зима сакам лето,у лето сакам зима.Јебига,јин-јанг.

Пролетта... е ова веќе има посебна магија... она клише... природата се раѓа, птиците пејат.. СИЛНО СВЕТНАЛ ДЕН! :)
Сепак... атмосферата во пролет е најпрекрасна, најмагична, боите се најубави, најжарки... Мирисот е најволшебен...

Аааахх... сакам пролет :(
Исто, обожавам пролет. Лето несакам баш дека знам брзо ќе помине и ќе дојде есен, а мразам есен. А пролетта, па после неа иде лето, привршуваме со школо, народот почнува да излегува на прошетки, малите деца излегуваат да си играт и на сред бел ден-пошто не е толку жешко како во летото, дрвјата цветат, како природата да се Преродува...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom