Кое е вашето најголемо задоволство?

• Креатор на темата Креатор на темата _MACA_
  • Време на започнување Време на започнување
Кое е вашето најголемо задоволство?
-Кога се задоволувам.

Најголемо задоволство ми е кога имам полн џеб пари и кога со друштвото тргнеме да одиме некаде и се е на моја сметка, а поминот е незаборавен :kajg:

Сеуште не сум го нашол ..:toe:

Кога ќе реализирам нешто што долго сум го планирала и сум вложувала труд, без оглед во која сфера од животот:toe:

Дружење со нормални луѓе.

Може не најголемо ама меѓу тие најголемите ми е бањање, пливање...обожавам вода, таму сум најопуштена. Ми се полни душичката :pipi:

Децата. Највистинското богатство.

Задоволна сум кога сум среќно заљубена и кога работите/ целите/ визиите кои ги имам - се оставруваат

Најголемо задоволство ми е кога седам со друштвото, па кафе, цигара, муабет.. потоа кога гледам дека им значам на некои личности исто како што и тие мене ми значат, Секс и добра храна :icon_bigg

мое најголемо задоволство е кога се ми оди по планот (како подмачкано) ама како шо тргна се обратно, то задоволство баѓи време го немам осетено :/ а изгледа нема ни за брзо

Оргазам, мултиоргазам, електричен оргазам итн оргазам :)

нај глемо задоволство ми е да возам мотор по цел ден... и да застанувам на секои 1,5 саат да попијем једно пиќенце ама не подолго од 10 минути...

а сексот во тројка ми прави големо задоволство...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom