Mene najgolema zadovolstvo mi e : Da fakam na sportska dodeka lezam na mojata jahta vo Mediteranskoto More , a istovremeno dve zeski brineti da mi davaat felacio , a najgolemata griza da mi e dali Lamborginito da mi e so srebrena ili sina boja.
Во последно време големо задоволство ми е да чепкам нешто по дома.Барам по нет од оние "направи сам" страници за по дома без разлика дали е за градина или внатре во куќа нешто ама интересни ми се и пробувам нешто од тоа да направам.Дремам на нет по цел ден и барам такви работи и собирам слики па кога ке имам повеќе време и можности ке направам нешто.Е тоа ми претставува огромно задоволство.
Се разбира задоволство е и кога ке фатам спортска и кога јувентус ке тепа (посебно некој од ривалите)
Кога ќе испукам во воздух со огнено оружје со цел да ги отргнам мислите од мене, да успеам нешто да направам што не сум можел и да ја изгубам машката невиност
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.