Кое е вашето најголемо задоволство?

• Креатор на темата Креатор на темата _MACA_
  • Време на започнување Време на започнување
Доволно е да е покрај мене, тоа ми прави најголемо задоволство. Повеќе од доволно.

мња.

Mene najgolema zadovolstvo mi e : Da fakam na sportska dodeka lezam na mojata jahta vo Mediteranskoto More , a istovremeno dve zeski brineti da mi davaat felacio , a najgolemata griza da mi e dali Lamborginito da mi e so srebrena ili sina boja.

Кога имам Coca Cola; и кога сум хипер-активен. Најзакон моменти! :) Има и многу, али ова се поважните.

Добро ми е ако неам проблеми ,си готвам ,си уживам, си чистам низ дома... и тоа ми е ок.

Да им помагам на луѓето кога им е тешко, да ги посоветувам а пред се одењето во црква.

Во последно време големо задоволство ми е да чепкам нешто по дома.Барам по нет од оние "направи сам" страници за по дома без разлика дали е за градина или внатре во куќа нешто ама интересни ми се и пробувам нешто од тоа да направам.Дремам на нет по цел ден и барам такви работи и собирам слики па кога ке имам повеќе време и можности ке направам нешто.Е тоа ми претставува огромно задоволство.

Се разбира задоволство е и кога ке фатам спортска и кога јувентус ке тепа (посебно некој од ривалите)

Дрога, алкохол, цигари....шала на страна спортувањето права ствар

Кога сум опкружена со убави, слатки животни (мачиња, кучиња) и кога ги милувам и играм со нив:pipi:

Кога ќе испукам во воздух со огнено оружје со цел да ги отргнам мислите од мене, да успеам нешто да направам што не сум можел и да ја изгубам машката невиност

Кога сум опкружен со женски и да ме мазат :)

кога сум заедно со друштвото се смееме кажуваме глупости кои ги имаме правено :)
кога сите околу мене се среќни и весели(зрачат со позитивна енергија)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom