Koлку од вас имаат профил на Facebook?

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Имам али ептен ретко се уклучувам.Некако глупаво ми е,многу просто и бело.:tapp:
Го направив најмногу поради тоа што скоро сите мои другарки имаа,па за да не штрчам и ја направив.:toe::tapp:

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Имам али ептен ретко се уклучувам.Некако глупаво ми е,многу просто и бело.:tapp:
Го направив најмногу поради тоа што скоро сите мои другарки имаа,па за да не штрчам и ја направив.:toe::tapp:
Па во тоа и е убавината... просто и не многу наџиџано, а едноставно и функционално. А не како хајфајв триста анимации, срценца мрценца и разни глупости, па пола саат еден профил да ми го отвора...
Ама нормално е на 14 години да ти бидат поинтересни шаренејците од хајфајв, отколку едноставноста на фејсбук... :helou:

П.С. онтопик: имам профил...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Видете само колку членови има на групите Скопје или Македонија. 90% од луѓето што ги знам имаат профили.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Имам профил, веќе еден месец.Го направив поради покерчето - тепам време. Имам 2,5 милиониии :icon_lol:
Арно ама веќе 24 часа не можам да се логирам со мојот акаунт.
Ми вика: your account is temporarily unavailable due to site maintenance WTF ???:nesum:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Мислам подобро прашање е колку немаат :)
а за имање 90 % имаат :helou:

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
имам од месец март негде... една од главните причини за расипаните оцени... покрај форумов...

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Имам и јас често сум онлајн :wink::)

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Темава беше отворена во едно време кога ретко кој имаше профил на Фејсбук.Сега би било подобро да се смени името во "Колку од вас немаат профил на Facebook?":)

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Имам facebook од пред 2 месеци и станав зависна од него :nesvest:.Прво седнување на пц одма логирање.Facebook е болест кој се шири мегу младината мегу кои сум и јас:kesa:.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
завист е :(

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Секако дека имам вистинска зараза е . :(

Ф

Фил Ајви

Гостин
Направив профил поради Покерот.

Член од
9 мај 2009
Мислења
605
Поени од реакции
400
Имам и јас. Направив кога траеше Операција Тријумф за да бидам пријателка со студентите кога ќе излезат од куќата .:pipi: Многу често од тогаш сум на фејсбук.

Член од
27 март 2009
Мислења
0
Поени од реакции
0
top.mk многу добар сајт, од македонските социјални сајтови нема конкуренција,a некоко е многу пренатрупан, има многу функционалности но со новиот дизајн се очекува растеретување на изгледот и подобра навигација низ сајтот. Очекувајте го наскоро редизајниран top.mk

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
top.mk многу добар сајт, од македонските социјални сајтови нема конкуренција,a некоко е многу пренатрупан, има многу функционалности но со новиот дизајн се очекува растеретување на изгледот и подобра навигација низ сајтот. Очекувајте го наскоро редизајниран top.mk
А некој праша за ова или ?

Kajgana Shop

На врв Bottom