- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 4.246
Аха. А добар им е преводот? Ја сакав „Ејми ја нема“ да ја читам од нив.
Одлични се, премногу внимание посветуват на превод и лектура. И Ејми ја нема е закон баш несекојдневен трилер.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аха. А добар им е преводот? Ја сакав „Ејми ја нема“ да ја читам од нив.
Обавезно да ја прочиташ, еден стварно добар трилер, топла препорака и од мене.Аха. А добар им е преводот? Ја сакав „Ејми ја нема“ да ја читам од нив.

Sakam da citam kriminalisticki knigi akcioni ili nekoj takvi dajte ponudi nekoj ???

Можеби набројав само автори, но во овој случај ако не сите, повеќето нивни книги се одличен избор.Книгава ја читав во четврто и никогаш нема да ја заборавам, зошто поубава нена... Пајажината на Климентина![]()
Ана Каренина![]()
Епа вака,Moже да објасниш зошто?
For the record, нејќам да шерифувам но темава гласи - препораки, а под препораки треба и да се наведе и зошто се препорачува. Убавината е премногу општа за опис и премногу субјективна за сфаќање. Така да, не би било лошо да пишете 2-3 реда мислење поради што препорачувате.

Парфем. Книгата секако е подобра од филмот.Дали мојте да ми препорачате книга врз која е снимен филм..?
Дали мојте да ми препорачате книга врз која е снимен филм..?