Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам денес многу уплаќаат Барцелона : Псж 1 и Кил : Веспрем 1 ...јас не ги пратам многу освен македонските клубови , ама ги лупнав вака колку за зезање со кафе...има ли шанса ова кој прати лига шампиони ракомет
Автоматски споено мислење:

Ја гледам границана 63,5 на Барса - ПСЖ ракометот.. Не е малце ту мач? Полуфинале е, сигурно нема толку лесно ран енд ган да играат бе маме му...
Па нема логика да играат без одбрани со многу голови, вакви утакмици и клубови би требало да играат цврсто со јаки одбрани...

Чикаго - Голден Стејт 2 и 227,5+ 3,05
Редно е Голден Стејт да тепат, првите две им се погодија ептен тешки против тимови кои са главни фаворити за титула. Чикаго е слаба екипа со слаба одбрана и тоа се гледа и од првите две нивни утакмици, на првата примаа 124 и на втората 125 поени. И одбраната на Голден Стејт не е за фалење јесте дека играа против јаки екипи ама и они првата 125 примаа втората 138. Очекувам распуцавање вечер.

Њу Орлеанс - Сан Антонио T1&T2 108,5+ 1,82
Исто две екипи со слаби одбрани кои играт брзо темпо. Првата утакмица незнам како ЊО успеаа да ги задржат Торонто на само 99, ама втората примаа 111 од Мајами. Сан Антонио на нивните првите утакмици и двете беа распуцавање, првата 131-119 и втората 119-114.

Кливленд - Филаделфија T2 111,5+ 1,88
Кливленд вчера играа утакмица со две продуженија и ќе се осете умор вечер кај играчите. Накнадно имат лоша одбрана, првата примаа 114 поена и вчера 119. Филаделфија исто играа вчера ама беше голема победа, не се замараа ногу играчите и ем имат добар напад. Друга добра опција за ваа утакмица е h2 7,5.

Попосле ќе дадам и некои предлози за играчи.
Џ. Вајзмен 12,5+ 1,90
Одлични први две утакмици имаше како за руки, вај стоп нау? Посебно против Чикаго како шо пиша горе имат лоша одбрана, примат ногу поени. Има и добар шут, претходната погоди 3 тројки од 4 обиди. Чикаго ем имат андерсајзд центар, Вајзмен е повисок скоро 10 сантима. Како шо кажа првите две утакмици одлични, 19 и 18 поена и мислам дека овоа е мала граница за нега.

Д. Дерозан 22,5+ 1,90
Добро гу започна сезоната, на првата 28, на втората 27 поена. Како шо пише погоре СА и ЊО играт со брзо темпо, со ногу шутеви по утакмица. Дерозан со Олдриџ највише топки трошат и не очекувам да застане вечер против слабата одбрана на ЊО.

З. Вилиамсон 24,5+ 1,80
Дилемата ми беше помеѓу нега и Инграм и мислам дека по се исплате да се иде со Зајон. Инграм се ослонува доста на шуто и затоа ми е повише ризик доека Зајон игра на сила и му успева. Првата заврши само со 15 поена ама беше земал само 9 шута. Втората растури со 32 поена и мислам дека ќе форсира вечер па особено против СА кој нема некои снажни играчи за да га запрат у одбрана.

Четвртио играч ми беше Харел + на 15,5 ама у Евротип ги тргнаа играчите од Лејкерс.
ау ау ебати вечерта црна... ај важно најголемата квота гу погоди :D

G. Hayward 17,5 +
S. Curry 24,5 +

J. Brown 22,5 +

Штета.. За денес идеме

Барса ракометот 63,5 - (1,97)
Голема ми е границата за полуфинале, иако меѓусебен омјер се имаат пердашено екипиве, ама сметам дека до кај 60 парчиња ќе има..

Ал Хорфорд 11,5 - (1,90)
Ќе биде чуван од најдобриот дефанзивец Руди Гобер..

Харден 32,5 + (1,90)
Само он и Вуд играат, дури 6/7 играчи им се повредени, минатата он 44 и Вуд 33 убација.. Се мислев дали он или Вуд да иде, али мислам и двајцата ќе идат овер денес.. Сигурно ќе игра цела утакмица, ќе земе негде 38-40 минути со 25-30 шута..

Квотите од Евротип бидејќи се најголеми...

Веспрем 2
d498be5db58bddad2ddd9a582e0a8fd4.jpg

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Мислам дека се подобри Веспрем но да не се потценува и Кил, би требало да е изедначен натпревар.

Ненадич на 4.5 треба да е плус, еден од најдобрите поединци во светот според мене.

Ал Хорфорд 11,5 - (1,90)
Ќе биде чуван од најдобриот дефанзивец Руди Гобер..
Ова не мора да значи зашо Хорфорд не игра 1 на 1 под кош него игра пик енд поп и шутира од дистанца. Јута можно е да полни рекет и да ризикува со шут на Хорфорд од дистанца така да не знам колку се исплати на оваа граница.

Ова не мора да значи зашо Хорфорд не игра 1 на 1 под кош него игра пик енд поп и шутира од дистанца. Јута можно е да полни рекет и да ризикува со шут на Хорфорд од дистанца така да не знам колку се исплати на оваа граница.
Абе одам на тоа дека Оклахома има голем избор на играчи на 4 и 5 и се си мислам нема да добие голема минутажа.. претходната даде само 3..
Автоматски споено мислење:

Веспрем да освојт 6 коеф :zloo:
Го допрев бламот со типот мој од прееска Барса 63,5 - .. Да се надоврзам на твојов пост, јас мислам дека ваква Барса прелесно ќе освои без разлика со кој ќе игра во финале..

Тоа е тоа кога ќе му дадеш да игра на борозан дегенов.. 0 на утакмицава изигра.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Утре сите пари на Барса.. Нема шанси да изгубат од ваков десеткуван Кил.. Башка најголеми лузери биле и ќе останат Веспрем... Башка подобар меч ап на Барса се Кил отколку Веспрем..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom