Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Секако. Ако не е пропишано со закон и правилник, свесен си дека има валиден доказ за да го исплатaт? Затоа пишав дупка у системот/законот. Е сеа тоа што нема човеков да најде ни добри адвокати ни бутур е друг муабет и ќе заврши со тие 2 милиони денари и плус судски трошоци и ебавање по судови.

Баш пред некој ден гледав видео со такви судски случаи кај што луѓе добиле спор што не ни можело да се замисли некој да го добие.
Брат ова го работам, те молам кога не се разбираш не збори глупости. Ти кажувам, шанса нема да го исплатат човеков барем, не оваа добивка што ја фатил. Абе кој сака нека ангажира, најдобриот адвокат на светот нека го претставува џабе ќе биде.
Едно е да праиме кооперациски муабети и да сме на страната на човеков зашто сите сакаме кога некој ќе им земе многу пари, али реалната ситуација е друга.

Брат ова го работам, те молам кога не се разбираш не збори глупости. Ти кажувам, шанса нема да го исплатат човеков барем, не оваа добивка што ја фатил. Абе кој сака нека ангажира, најдобриот адвокат на светот нека го претставува џабе ќе биде.
Едно е да праиме кооперациски муабети и да сме на страната на човеков зашто сите сакаме кога некој ќе им земе многу пари, али реалната ситуација е друга.
Добро јасно ми е дека нема да биде исплатен, муабетот беше дека има основ.

Лелеее, сите запнале 1000 ден влог.
Абе дај кажете каде го пишува тоа освен тука на форумов?
Да не беше сликата од тој сајтот, ќе верувавте дека фатил 7 милијарди денари.

Шо е битно колку е, ама да, 3-4 души (меѓу кои човек шо работит таму) ми потврдија тоа дека на 1000денари влог. Незнам шо ти е чудно за влогот, посебно сега каде шо се вратени браџава во Мкд за НГ. Помини во Струга или Тетово во касинава, сам ќе си видиш луѓево како мавет.

Шо е битно колку е, ама да, 3-4 души (меѓу кои човек шо работит таму) ми потврдија тоа дека на 1000денари влог. Незнам шо ти е чудно за влогот, посебно сега каде шо се вратени браџава во Мкд за НГ. Помини во Струга или Тетово во касинава, сам ќе си видиш луѓево како мавет.

:)
Абе не ми е мене битно ниту чудно колку е влогот или какви влогови имало во Струга или Тетово.
Го работам тоа, сум гледал многу поголеми бетови од 16€ спин.
Муабетот ми е дека еден ќе напише, и сите му веруваат иако не е потврдено тоа.
Еве конкретно ти напиша 7 милијарди дека е добивката, и да немаше линк после тебе, сите одма ќе мислеа дека е вистина. Поентата ми е дека донесуваат заклучоци на нешто кое ни самите не се сигурни дека е точно.

Чикаго - Индијана h2 5.5 1,88 =126-105
Индијана е плејоф екипа и една класа погоре од Чикаго, имат га и Сабонис сга за разлика од бабло и не очекувам Чикаго да и парират.

Д. Фокс 21,5+ 1,80=24
Само шо доби нов договор и Сакраменто га рачунат за играч околе кој ќе гу градат екипата. Значи несомнено е, главен плејмејкер и организатор на играта. Претходната највише топки потроши, заврши само со 21 поен ама Денвер е екипа со солидна одбрана. Феникс на друга страна е екипа со климава одбрана, направи некои трансфери и појачаа индивидуална одбрана на некои позиции ама тимската мислам дека уште не е значајно подобрено. Плус Сакраменто игра ран ен ган, со ногу контри кај шо највише блеска Фокс.

Д. Букер 26,5+ 1,80=26
Како шо кажа кај Фокс, Сакраменто игра ран ен ган а и Феникс не е некоја тотално различна екипа. Сакраменто имат слаба одбрана, посебно на бековска линија. Букер уште е прва опција у тимо и покрај доваѓањето на Пол. Очекувам да е тесна утакмица, нема ногу разлика у квалитето на екипите и да има доста поени.

Гилџес-Александер 22,5+ 2,00=24
Уште ланската сезона голема слобода доби и стана едн голем потрошувач на топки, а сга ги нема ни Пол, ни Галинари, ни Шрудер и се останува на нега. Шарлот од друга страна имат слаба дефанзивна бековска линија, па и слаба дефанзива укупно. И не очекувам големи победи така да треба да има голема минутажа.
Па 3/4, Букер заеба работата за 1 поен...

Незнам годинава не сум поминат ама прошливе години вработенитиве вадеа плата минимум само од бакшиш Струга.Ликови шо играат на неколку апарати со влог 500 ден и самите незнает на кој апарат игрет. Ненормална пара се вртит овој период од слезениве

Не е 7 милијарди туку 7 милиони . И да ако видиш ма сликата подолу за линија со 3 цреши има 7500 ден добивка значи влогот е и поголем од 1000.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Не е 7 милијарди туку 7 милиони . И да ако видиш ма сликата подолу за линија со 3 цреши има 7500 ден добивка значи влогот е и поголем од 1000.

Ајдеееее.
Јас сум супер будала што се замарам со објаснување на некои работи, ама таков карактер сум, мразам да читам лажни(во случајов непотврдени) вести и одма реагирам.
Од каде израчуна дека е поголем од 1000? Сигурен ли си во тоа?
И што е седум милиони а не милијарди? Јас реков дека Матрикс23 пишал дека е 1000 ден влог и 7 милијарди добивка, за на крај да испадне слика со 450 мил денари добивка и непознат влог. Многу чудно како верувате во се што ќе се пише. Затоа и се повеќе фејк њуз гледаме низ македонски портали, затоа што пали кај народот што и да пишеш. Ниту се проверува извор, ниту се употребува логика.

Ајдеееее.
Јас сум супер будала што се замарам со објаснување на некои работи, ама таков карактер сум, мразам да читам лажни(во случајов непотврдени) вести и одма реагирам.
Од каде израчуна дека е поголем од 1000? Сигурен ли си во тоа?
И што е седум милиони а не милијарди? Јас реков дека Матрикс23 пишал дека е 1000 ден влог и 7 милијарди добивка, за на крај да испадне слика со 450 мил денари добивка и непознат влог. Многу чудно како верувате во се што ќе се пише. Затоа и се повеќе фејк њуз гледаме низ македонски портали, затоа што пали кај народот што и да пишеш. Ниту се проверува извор, ниту се употребува логика.
Зш сум од охрид и комшијава ми работит во истото место кај шо е десено ова.

Зш сум од охрид и комшијава ми работит во истото место кај шо е десено ова.

Ете Матрикс имал другар работел таму он кажува 1000 мкд влог, ти имаш комшија викаш над 1000 мкд влог.
Нема везе, тури му пепел. Не ме интересира и 100€ да му бил влогот. Нема да добие 7 мил € тоа сигурно.

I jas istoto go mislam,dokolku nikade vo pravilnikot ne e navedeno sto se slucuva vo vakva situacija ili ne e limitirana maksimalnata dobivka,igracot itekako ima osnovi za da si ja bara dobivkata.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom