Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Аз Алкмаар X2 во живо
Мехелен - Мускрон ГГ
Башакшехир 1

Вкупно 6.1 коеф

Ако нема основ зошто се уплашени и му понудуваат пари за да не ги тужи ? Пропустот е нивни и мора да си се помират со тоа . Никаде не пишува до колку исплата може да даде еден апарат.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Само мене ли ми асоцира на тоа дека апаратот намерно направил грешка?

Добар и екстра легален начин да се соберат 7 милиони евра од државна каса. Нормално, батето шо чукало тамо прашање е дали ќе добие и 500к, али ако решат да се судат и ако се луѓе од врвот замешани и тоа како ќе ги земат парите.

5 милијарди евра криминал амнестираа, држава продадоа, сега за 7 милиони евра пфф. Јас да сум на дечкото на местото директ кај батко Вице. 5 милиони за него, 2 за мене, капата на страна и свиркај си.

Кари 25.5+
два огромни порази по ред на ГолденСтејт, вечерва против слабите Булси, треба да биде победа за ГСВ, а и најбитно од се шанса за Кари да се испуца против лошата одбрана на Чикаго. Верувам дека ќе потегне појако денес, минатите два меча ако не беа БО ќе ја поминеше границата.
Олдриџ 16.5+
Класа играч, смешна граница. Зема најмногу шутеви заедно со Дероузан, во брза утакмица со Пеликанс вреди и текако да се изигра. Минатата 20 убаци, со 17 шута, а моето вечно правило е секогаш плус играч што зима шутеви колку својата граница

Во која кладилница Кари е 25.5 ?
Моцарт, Евротип и СЛ е 27.5, а во Златна е 26.5.

Чикаго - Голден Стејт 2 и 227,5+ 3,05
Редно е Голден Стејт да тепат, првите две им се погодија ептен тешки против тимови кои са главни фаворити за титула. Чикаго е слаба екипа со слаба одбрана и тоа се гледа и од првите две нивни утакмици, на првата примаа 124 и на втората 125 поени. И одбраната на Голден Стејт не е за фалење јесте дека играа против јаки екипи ама и они првата 125 примаа втората 138. Очекувам распуцавање вечер.

Њу Орлеанс - Сан Антонио T1&T2 108,5+ 1,82
Исто две екипи со слаби одбрани кои играт брзо темпо. Првата утакмица незнам како ЊО успеаа да ги задржат Торонто на само 99, ама втората примаа 111 од Мајами. Сан Антонио на нивните првите утакмици и двете беа распуцавање, првата 131-119 и втората 119-114.

Кливленд - Филаделфија T2 111,5+ 1,88
Кливленд вчера играа утакмица со две продуженија и ќе се осете умор вечер кај играчите. Накнадно имат лоша одбрана, првата примаа 114 поена и вчера 119. Филаделфија исто играа вчера ама беше голема победа, не се замараа ногу играчите и ем имат добар напад. Друга добра опција за ваа утакмица е h2 7,5.

Попосле ќе дадам и некои предлози за играчи.

Последно уредено:
Во која кладилница Кари е 25.5 ?
Моцарт, Евротип и СЛ е 27.5, а во Златна е 26.5.
Bese 24,5 sabajle vo zlatna t.e do 1 kako so uplativ ja... Curry i Brown duble za vecerva... Vvera me jeba onoj od Sarlot a go fativ KAT minus.. zav era dobiten so dublot smart i herro..
Автоматски споено мислење:

Кари 25.5+
два огромни порази по ред на ГолденСтејт, вечерва против слабите Булси, треба да биде победа за ГСВ, а и најбитно од се шанса за Кари да се испуца против лошата одбрана на Чикаго. Верувам дека ќе потегне појако денес, минатите два меча ако не беа БО ќе ја поминеше границата.
Олдриџ 16.5+
Класа играч, смешна граница. Зема најмногу шутеви заедно со Дероузан, во брза утакмица со Пеликанс вреди и текако да се изигра. Минатата 20 убаци, со 17 шута, а моето вечно правило е секогаш плус играч што зима шутеви колку својата граница
Baska prethodnite dve tekmi imase ocaen procent na sut, mislam po 7/8 pogodeni field goals od 25 obidi... Znaci mora denes da mu trgne..

Slaba ponuda vo SL i Mozzart za NBA igraci:D

Povekje nemaat nego sto imaat.

Inace eve sto pisav.

Screenshot_2020-12-27-18-12-05-218_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2020-12-27-18-11-53-055_com.android.chrome.jpg

Џ. Вајзмен 12,5+ 1,90
Одлични први две утакмици имаше како за руки, вај стоп нау? Посебно против Чикаго како шо пиша горе имат лоша одбрана, примат ногу поени. Има и добар шут, претходната погоди 3 тројки од 4 обиди. Чикаго ем имат андерсајзд центар, Вајзмен е повисок скоро 10 сантима. Како шо кажа првите две утакмици одлични, 19 и 18 поена и мислам дека овоа е мала граница за нега.

Д. Дерозан 22,5+ 1,90
Добро гу започна сезоната, на првата 28, на втората 27 поена. Како шо пише погоре СА и ЊО играт со брзо темпо, со ногу шутеви по утакмица. Дерозан со Олдриџ највише топки трошат и не очекувам да застане вечер против слабата одбрана на ЊО.

З. Вилиамсон 24,5+ 1,80
Дилемата ми беше помеѓу нега и Инграм и мислам дека по се исплате да се иде со Зајон. Инграм се ослонува доста на шуто и затоа ми е повише ризик доека Зајон игра на сила и му успева. Првата заврши само со 15 поена ама беше земал само 9 шута. Втората растури со 32 поена и мислам дека ќе форсира вечер па особено против СА кој нема некои снажни играчи за да га запрат у одбрана.

Четвртио играч ми беше Харел + на 15,5 ама у Евротип ги тргнаа играчите од Лејкерс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom