Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
toa e 50 50 sansa ili ke bide pod toj broj ili nad

Math checks out :D

...добро ај да не испадне јадам гомна...
Држи вода ова, да се следи натпревар цело време и да се следат границите може да се направи ќар, ама тао е буквално коцкање да ти е работа, да гледаш кошарки цел ден и да не уплаќаш....се додека не приметиш дека границата е превисока или прениска.

А за тоа треба и знаење а и добра сума на пари.
Автоматски споено мислење:

А, зошто да се тресеш цел натпревар кога на рулет за една минута знаеш дали си добитен или не си?
Ебате коцкарот, забавата е во тоа да се тресеш :D

Тотенхем Арсенал ми изгледа на 0-2 гола. И двете екипи у претходни дербиња играт тврдо со повише фокус у одбрана. Мислеше дека ќе има повише коефициент ама 1,90 е у спортлајф.
Ама не играј си гу билокога Х, да ти ебу дикело да ти ебу

Шалке - Леверкузен
Кротоне - Наполи

И на двете гостите да дадат барем по 1 гол во двете полувремиња @ 4.2

0-1 / 0-3
0-1 / 0-4

Викендов подисциплирано и без лакомење и одма добар профит. Јуве сингл во живо да ја врти, Интер/Челзи комбо прво второ гол и сега ова :kafence:

Нак и Дордрехт, превара на денот. Се да им ебам.
Автоматски споено мислење:

Нак и Дордрехт, превара на денот. Се да им ебам.

Последно уредено:
Gi pratam i jas cesto, ima golovi vo taa liga :icon_mrgr:
Nad 6.5 - 2.00, ke ja probam pa da vidime

Што местат? Води 1-4 фаворитот, на голови??
Немат врска шо водит али шо све се дешават на утакмицава ова е класика за учебник незнам како им е редена ама одбранбениве се тргет од напагачиве(ок ја зеов ја 3+пп) да неспомнувам дек 30-40 мин неизлегвеа на терен после ПП
Ова снимка да се најт и да се зачуват за поколенија

Muabetot preeska za igranje vo zivo mi bese, macno e da I treba drememje na net sledenje vo zivo se rezultati. I Sega ideme na ona sto e najhoror. Treba muda I uplakjam 15.000 na edna Futsal Brazil gledam granica 4 minus posto vekje bese vtoro poluvreme i bese 1-0 I denes Kuba bejzbol stavile granica 11. 5 a bese 5 ti ining 2-2 zavrsi 3 - 2 se igrav minus. Napraviv 30.800 .Sega moze sum imal srekja u onakvoto ama za 2 dena si zarabotiv plata. Barajte cekajte greska ili nelogicnost vo koef a toa samo vo zivo mozes da sledis malku hrabrost so vlozuvanje odnosno kolku si zadovolen so evebtualna dobivka I toa e. Fala sport life ❤️

Немат врска шо водит али шо све се дешават на утакмицава ова е класика за учебник незнам како им е редена ама одбранбениве се тргет од напагачиве(ок ја зеов ја 3+пп) да неспомнувам дек 30-40 мин неизлегвеа на терен после ПП
Ова снимка да се најт и да се зачуват за поколенија
Ја пуштив остаток 1 на 2-4 и после 5 ммин даваат гол си викам ајде добро е нареден напад одбранава од домаќиниве не мрдна и нормално гол примија...

Sent from my MI 9 using Tapatalk

За утре Барса 1 ... околу 2,10

Јуве е очаен на гости, во Сериа А, на последни 8 текми има само 1 фокинг победа...

Сигурица е двојна шанса ама мал коефициент..

Himki -Milano za utre 1 kvota 2,35,stvarno Himki ne e vo forma, ama pa Milano be da bide favorit? Plus im se vrati Jovic, edino ne znam Buker dali ke igra.Kako i da e vredi da se igra

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom