Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Рома 3+
Наполи 2
Тотенхем 1х
Паок 1
Копенхаген 1
5.20 квота во Евротип

Копенхаген има шест заразени со КОВИД, четворица се првотимци од нив. Не велам дека не е фаворит денес, туку чисто да се земи предвид.

Не се согласуваме овде, го пратам турниров и Астралис влегоја во год моуд, а вакви немаат конкуренција... максимум мапа за Мауз утре, многу се неконстантни и требаше да изгубат и од Годсент вчера, шанса за мапа би имале на Train/Dust2 а останатите тешко.

Imaat i jak vertigo mauz, 100% winrate, i inferno mu e jaka mapa, ama tesko deka ke pobedat protiv Astralis na Inferno.

Предложете нешто за НФЛ вечер.

Од мене предлог за кошарка и фудбал:
1607256715757.png 6.96 квота

1607257570159.png 7.78 квота

Овие Goa се од Индија :D и наводно често меѓусебе играле 3+, ваљда не го трефнав денот денеска да заебат. Али вреди за оваа квота.

Fenerbahce kosarkata hendikep 1 -14.5 1.90
Posle porazite (4 po red vo Evroligata), i na poslednata utakmica vo domasnoto prvenstvo izgubija.
Potreben im e boost vo ekipata, zatoa sto premnogu gubea vo posledno vreme.
Pojaki se za dve klasi od ovie Afyon.
Mislam deka denes ke odi lesno 15+ razlika.

@Stefan-kobe мислење за carballes baena - cerundolo гледам добра квота на 2ка во добра серија е овај аргентинецов а и го испраштил 6-1 6-2 на баена прошлиот месец.
Копенхаген денес со овие мртвиве мора да атакуваат на 3 бода за да фатат приклучок за врвот ептен слабо ја почнаја сезонава.
Не знам не ги пратам на крај на сезона, башка Челенџер е.

Fenerbahce kosarkata hendikep 1 -14.5 1.90
Posle porazite (4 po red vo Evroligata), i na poslednata utakmica vo domasnoto prvenstvo izgubija.
Potreben im e boost vo ekipata, zatoa sto premnogu gubea vo posledno vreme.
Pojaki se za dve klasi od ovie Afyon.
Mislam deka denes ke odi lesno 15+ razlika.

:kafence:

Ти стварно си бил пратеник или некој заменик-министер, чим се расфрлаш со пари на бош тимови :icon_lol:

Фиксови за денеска: Мајами, Лас Вегас, Сиетл, Грин Беј, Канзас и Питсбург. Сите заедно 3,49 квота во Спортлајф.

На друго за забава ќе одат: Питсбург кец, Канзас кец на полувреме, Хјустон +47,5, Сиетл Т1+, Лас Вегас Т2+, Бафало хендикеп 2 на -3,5 и Чарџерс хендикеп 1 на +2,5.

Предложете нешто за НФЛ вечер.

Од мене предлог за кошарка и фудбал:
Прегледај го приврзокот 276999 6.96 квота

Прегледај го приврзокот 277000 7.78 квота

Овие Goa се од Индија :D и наводно често меѓусебе играле 3+, ваљда не го трефнав денот денеска да заебат. Али вреди за оваа квота.
Абе кошаркана англиска мамицата... :LOL: 21 утакмица пред оваа немаа испод 160 поени и тоа многу често утакмици со по 100, 90 поени од едната екипа. Денеска котва фрлија, 77-76, од кои 52 поени беа во последната. Фудбалот шта речи...Рома црвен картон плус по еден гол поништен на двете страни, Копенхаген 2-0 првото и така останува. Швеѓаниве шо демек им требаше изгубија 2-3 во 91ва. Едино индискава Goa испоштува.

Ајде НФЛ за крај, ова од другар предлог, јас не го пратам баш овој спорт:

Хјустон Т1 23.5+
Атланта Т1 21.5+
Аризона Т1 22.5+
Сиетл вк поени 44.5+
Грин Беј Т1 28.5+
------------------------------
@20.0

Ауу што се дешава со жеништава ракомет ... холаѓанкиве ги имам со -5.5 гледам сега обратни границите после само 8 минути на бет365... на 4-3 за хрватска хрватска е фаворит со -5.5 го дава основен хендикеп .

Lugje moj predlog najdobro nameren, igrajte online, granici golovi poeni rakomet kosarka fudbal I toa e 50 50 sansa ili ke bide pod toj broj ili nad a ne da igrate fiksovi pobedi na nekogo em ke se tresete cel nstprevar em koga ke zaebe posle favorit e kriv. Value spored mene imaat samo poeni, golovi ili koshevi skoro sekogas se 1.60 I nad a pak ke recam sansi se 50 /50

Lugje moj predlog najdobro nameren, igrajte online, granici golovi poeni rakomet kosarka fudbal I toa e 50 50 sansa ili ke bide pod toj broj ili nad a ne da igrate fiksovi pobedi na nekogo em ke se tresete cel nstprevar em koga ke zaebe posle favorit e kriv. Value spored mene imaat samo poeni, golovi ili koshevi skoro sekogas se 1.60 I nad a pak ke recam sansi se 50 /50
А, зошто да се тресеш цел натпревар кога на рулет за една минута знаеш дали си добитен или не си?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom