Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Аталанта добива, коминација со на голови, прв дава гол, над 3,5.....
Ливерпул исто на голој 3+

од кошарките:
Милано 1 (супер тип 1,40) како Дубаи, кој игра на играчи, нека игра на Shields S. + исто од Милано 10,5 граница, треба лесно да помини...
Барселона 1 (супер тип 1,35)

ракомети:
Фуше Берлин 1, можи дури и 1-1, многу поквалитетни од Динамо Букурешт.
Пелистер 2, домаќините без Цингесар најдобриот нивни играч....

Да почекаме состави али Ајакс мислам дека ќе им зачука 2 комада на Ливерпул денес.

Да не се чудите ако испаднат сите 4 од 0-2 :D
И сингл уште утрово ми е одиграна Ајакс да даде 3 гола 5.9 коеф сега може и да е намален.
20201201_165047.jpg

Да почекаме состави али Ајакс мислам дека ќе им зачука 2 комада на Ливерпул денес.
Очекувања.... Клоп да излези и со младинци нема лесно да биде издоминиран, јес да му ја нема пола одбрана, али ова неискуство во ајакс не верувам да биде изненадување токму против ливерпул на клоп..... Кикснаа со аталанта, не верувам дека може да се повтори

Очекувања.... Клоп да излези и со младинци нема лесно да биде издоминиран, јес да му ја нема пола одбрана, али ова неискуство во ајакс не верувам да биде изненадување токму против ливерпул на клоп..... Кикснаа со аталанта, не верувам дека може да се повтори
За какво неискуство зборуваш кога не многу одамна и Јуве и Реал ги испаднаа :) Тежок меч ке биди иако и јас очекувам победа на Ливерпул, поквалитетни се, ама им недостигаат неколку играчи, плус капак ако не брани Алисон ќе има смешки

Ајакс игра фудбал другар, најдобар во Европа за око според мене. Не е дека немаат искуство али ајде. :)

дури игра Тадич - Ајакс и ќе игра фудбал, ама вечерва од другата страна е можеби најдобриот - Клоп........ваши пари,ваши влогови - чисто да сугерирам овде ..........и натпреварот е таков - примен гол може да значи испаѓање од ЛШ
Автоматски споено мислење:

За какво неискуство зборуваш кога не многу одамна и Јуве и Реал ги испаднаа :) Тежок меч ке биди иако и јас очекувам победа на Ливерпул, поквалитетни се, ама им недостигаат неколку играчи, плус капак ако не брани Алисон ќе има смешки
ајакс ја испродадоа златната генерација, ова се сосема нови момци..........системот на игра на Ајакс 1 се практикува кај Ајакс 2 и во секој момент имаат нови дечки да креираат нов тим - тоа им е најсилната страна..........сепак ЛШ сака и искуство , а не само "бодинкање"

дури игра Тадич - Ајакс и ќе игра фудбал, ама вечерва од другата страна е можеби најдобриот - Клоп........ваши пари,ваши влогови - чисто да сугерирам овде ..........и натпреварот е таков - примен гол може да значи испаѓање од ЛШ
Автоматски споено мислење:

ајакс ја испродадоа златната генерација, ова се сосема нови момци..........системот на игра на Ајакс 1 се практикува кај Ајакс 2 и во секој момент имаат нови дечки да креираат нов тим - тоа им е најсилната страна..........сепак ЛШ сака и искуство , а не само "бодинкање"
Ливерпул нема одбрана, ТАА повреден, ВВД повреден, Гомез повреден, Милнер повреден, не знам Матип дали е здрав, ваљда е, он и Фабињо ќе се штопери, лево Робертсон а десно не знам... Алисон има корона и ќе брани Адриан падавичарот. Има доста критериуми на страна на Ајакс, ама сепак ќе почекам први состави.

Плус да напоменам дека првата у Амстердам Ајакс ги уби од шанси Ливерпул али несреќно загуби.

Иначе се регистрирав на Златна Копачка , депозитирав 300 денари го одиграв првиот тикет и ми дадоја 10x100 и 1х50 ваучери ... тие од 100 можиш да ги играш секој ден по 1 најкасно до 31.12.2020
Да не бидит само ова Локомотив - Салзбург 1х од мене :)

Да ве прашам, у Спорт Лајф рачунат ли у продужетци ако падне гол т.е. имам утакмица 3+ и 1-1 заврши и ојдеа продужетци дали ако даат гол ќе се рачуна фаната или да фрлам тикето?

Да ве прашам, у Спорт Лајф рачунат ли у продужетци ако падне гол т.е. имам утакмица 3+ и 1-1 заврши и ојдеа продужетци дали ако даат гол ќе се рачуна фаната или да фрлам тикето?
Фрлај тикетО.

Alisson misses Liverpool’s game with Ajax as a precaution. 22-year-old Caoimhin Kelleher, who has no previous senior appearances, starts instead. Usual backup Adrian is on the bench

Тоа е тоа, баксуз ќе си остане баксуз. Пишуваш утакмица 3+ у регуларен дел завршуват 1-1 ама затоа у продужетци 4 гола дават, да ти ебу слепците да ти ебу крв да серат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom