Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Да не беше црвениот немаше ни нерешено да извадат, и покрај тоа што на Киев му фалат неколку важни играчи на гостувањево

Остај ја бе, ја гледала она од 89та подобри биле Ференцварош. Многу јака одбрана во последна секунда.

Да не беше црвениот немаше ни нерешено да извадат, и покрај тоа што на Киев му фалат неколку важни играчи на гостувањево
Црвениот падна 86, пишав јас дека Ференцварош најмалку нерешено можи да извади, ама ете примија два брзи гола, очигледно и искуството во овие натпревари си го прави своето.
Јас ја изиграв 1 оти азискиот хендикеп ми беше мал, ме падна.
Не знам кој не му играл на Динамо, искрено не ни се замарам повеќе со такви статистики, на Лацио денеска цел тим короносан му беше па извадија нерешено а Бриж не е наивен противник.
Автоматски споено мислење:

Остај ја бе, ја гледала она од 89та подобри биле Ференцварош. Многу јака одбрана во последна секунда.
Кај напишав дека биле подобри бе лепи ?

Денес идеме јако на Челзи,Јунајтед ,Псж и Барса.
Челзи огра со осакатен Краснодар,Јунајтед очекувам да има голови со швабиве,Т1 нема лоша квота,ПСЖ ќе им го земе здравјето на турците,а Барса ја избрав како помало зло од двете понудени.

Sent from my SM-A920F using Tapatalk
:kafence: :kafence: :kafence:

Сепак испадна дека у темава ќе пишувам само потенцијални "изненадувањa" a.k.a. value bets за НФЛ :D

Каролина Пантерс - Атланта Фалконс 2 @2.40

Квотава е во Спортлајф и Моцарт иста, во Евротип е 2.25, така да...очекувано е до вечер да паѓа секако, изненаден сум што до сега не падна, ако ви се коцка уплатете со време ќе падне и под 2.25 до вечер

На хартија Атланта се подобрата екипа и секој пред почеток на сезонава ќе ви го каже тоа.
Секој што гледал 99% од мечевите на Атланта оваа сезона ќе ви го каже истото, едноставно факт е дека Атланта се подобри.

"Е па онда...зошто е таква квотата?" ќе прашате

Well, приметете како кажав "секој што гледал 99% од мечевите на Атланта"

Со тоа не сакав да кажам некој што гледал севкупно 99% од мечевите на Атланта туку..

Човек што ги гледал мечевите на Атланта и угаснал кога требало да се игра последниот 1% од натпреварот.

Оваа сезона Атланта руши рекорди што јас лично немам видено во ниту еден спорт(!!!) да се има случено.

Имено, од 7 меча што Атланта ги имаше оваа сезона ти изгубија ТРИ МЕЧЕВИ НА КОИ ШТО ИМАА 99% ШАНСА ЗА ПОБЕДА НА 2 МИНУТИ ДО КРАЈ!

"Хаха, да да, сфаќам, figure of speech, 99% демек воделе па заебале работа ахах, да, да така е зборот те сфаќам, во реалноста било коа 80%"

Не.

ИМААТ ИЗГУБЕНО 2 МЕЧА СО 99% ШАНСА И ЕДЕН МЕЧ СО 95% ШАНСА!

1603960317194.png

1603960328600.png

1603960421436.png

Стефан и Џони да ги играа немаше ова да се случи.

Е сега, доаѓаме во дивизиски меч вечерва.

Двете екипи нема да играат плејоф.
Да играа со било која друга екипа можеби и ќе пробаа да изгубат пошто нели, tanking, американски концепт.

Ама во дивизиските мечеви стварно има жар и обид за победа, без разлика на се, многу често екипи паѓале по 5+ драфт позиции во последно коло само за да го победат противникот во последно коло, онака, за инат.

Во последните 10 меча на овие две екипи, Каролина има само две победи.

Во последните шест сезони на овој терен, Атланта има 4 победи и 2 порази.

Би требало ако ништо друго барем да биде интересно, ама реално, 2.40 квота вреди па макар и да изгубат 50-0.

лига преваранта

милан 3+
цска- динамо ГГ
либерец Х2
ласк 3+

од тие во 18:55

ако некој ја тупи со анализа за ЛЕ нека не го тупи џабе

Има негде низ македонските кладилници квоти за изборите во САД?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom