Partizanen banditen
Психијатриски случај
- Член од
- 24 август 2016
- Мислења
- 6.331
- Поени од реакции
- 19.595
Признајте си дек Чолисмо беше во право, а не сега на динамо му фали оној, овој. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Затварај радњу брат ги утепа браво
Да не беше црвениот немаше ни нерешено да извадат, и покрај тоа што на Киев му фалат неколку важни играчи на гостувањево
Црвениот падна 86, пишав јас дека Ференцварош најмалку нерешено можи да извади, ама ете примија два брзи гола, очигледно и искуството во овие натпревари си го прави своето.Да не беше црвениот немаше ни нерешено да извадат, и покрај тоа што на Киев му фалат неколку важни играчи на гостувањево
Кај напишав дека биле подобри бе лепи ?Остај ја бе, ја гледала она од 89та подобри биле Ференцварош. Многу јака одбрана во последна секунда.
Денес идеме јако на Челзи,Јунајтед ,Псж и Барса.
Челзи огра со осакатен Краснодар,Јунајтед очекувам да има голови со швабиве,Т1 нема лоша квота,ПСЖ ќе им го земе здравјето на турците,а Барса ја избрав како помало зло од двете понудени.
Sent from my SM-A920F using Tapatalk

Има негде низ македонските кладилници квоти за изборите во САД?
sto mislis cisto onaka koj e favorit?Има негде низ македонските кладилници квоти за изборите во САД?
Трамп FTW.sto mislis cisto onaka koj e favorit?
Не ги лажи бе, не се тие коеф. Еве гледам 1.54 со 2.65 се
Ова се коефициентите за Бајден да освои повеќе гласови што не значи дека ќе ги добие изборите. Хилари во 2016 освои 2 милиони повеќе гласови па пак Трамп беше победник на изборите.