Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ај некој што се одбира од системи нека ми пресмета-
10 утакмици со по 7 коеф, систем 5 од 10. 300 денари уплата. Да нема фиксови.
Колку би фатил со 5 погодени, со 6 итн?

Јас мислам дека Турците можат да турнат едно голче, Псж ќе фураат напред за победа и од контра мислам дека еден најмалце примаат денес.

Ференцварош ми е за 1, ги следев во плејофот испаднаа солидни екипи и на домашен терен мислам дека можат да го дибијат Киев.

Јуве не ги гибам, ме влечи на х, пробајте го Кулушевски стрелец на 4 квота, не игра Роналдо па овој е поистакнат напред.

Лајпциг исто така мислам дека ќе изненадат против Јунајтед, ама сепак Манчестер е Манчестер, гг тука за мене.
Севиља и Дортмунд победа за домаќините, иако квотите се мали посебно за Дортмунд.
То е то за вечерва :)

Автоматски споено мислење:

so pet 20000 so 6 120000

Оди онлајн на Спортлајф и направи го системот, ќе ти прерачуна.

20.000 e минимална со 5, со 6 120.000, 420.000 со 7...итн. доста ти се 420.000

Ференцварош ми е за 1, ги следев во плејофот испаднаа солидни екипи и на домашен терен мислам дека можат да го дибијат Киев.

Незнам кој плејоф си го гледала. Со Д.Загреб чиста среќа што се пласираа, да имаше двомеч муда што ќе ги поминеа.
Со Селтик отидоа два пати напред, два пати дадоа гол. Селтик која е Лига Европа тим ги утепа од напаѓање 90 минути, да имаше двомеч муда што ќе поминеа. И конечно кога имаа двомеч, извадија со грбавиот Молде 3-3 во гости и играа 90 минути бункер за да заврши 0-0 и да се пласираат во ЛШ.
Незнам за тебе, знам дека многу гледаш фудбал ама јас од овие 4 натпревари гледав 2 целосно и еден само второ полувреме, тој со Динамо З.
Ференцварош е солидна екипа, ама ако ги споредиме со Лудогорец, Клуж, Динамо З. Динамо Киев е класа над нив, ги искршија Гент а и со Јуве изиграа добро. Нема шанси да загубат вечерва.

jas mislam deka samo so sitem mozis da naprjs dobri pari
Реално пари се прават само со сингл/дубл ни со систем,ни со тикет или ако имаш среќа низалка да погодиш некоја па да напрајш пари. Со системи малце си заштитен околу загубата помала ке ти е ама и ќарот ќе е мал

Незнам кој плејоф си го гледала. Со Д.Загреб чиста среќа што се пласираа, да имаше двомеч муда што ќе ги поминеа.
Со Селтик отидоа два пати напред, два пати дадоа гол. Селтик која е Лига Европа тим ги утепа од напаѓање 90 минути, да имаше двомеч муда што ќе поминеа. И конечно кога имаа двомеч, извадија со грбавиот Молде 3-3 во гости и играа 90 минути бункер за да заврши 0-0 и да се пласираат во ЛШ.
Незнам за тебе, знам дека многу гледаш фудбал ама јас од овие 4 натпревари гледав 2 целосно и еден само второ полувреме, тој со Динамо З.
Ференцварош е солидна екипа, ама ако ги споредиме со Лудогорец, Клуж, Динамо З. Динамо Киев е класа над нив, ги искршија Гент а и со Јуве изиграа добро. Нема шанси да загубат вечерва.
Баш со Динамо ги гледав и многу организирано изиграа, ги фатив и тогаш в кладилница.
Со Молде изиграа на резултат, второто полувреме се сеќавам в шише беа пикнати и заслужено Молде им направи пресврт ама по некоја среќа се извадија со пеналот.

И вечерва мислам така ќе играат претпазливо, мој тип е за 1 е сега знам дека Украинците се тврд орев ама повеќе ме влечи на 1, јас така ќе ја изиграм, ете ти 2 пиши ја шо да ти речам.

За влакно фалеше и трет гол кај Ференцварош, многу јака одбрана имаше голманот на Киев последна секунда, не го гледав натпреварот уклучив кај 89 некаде кога израмнија.

За влакно фалеше и трет гол кај Ференцварош, многу јака одбрана имаше голманот на Киев последна секунда, не го гледав натпреварот уклучив кај 89 некаде кога израмнија.

Добро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom