Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
На првенствово како некој да диктира дали сите 3 во денот да со 0 до 1 гол, 1 до 2 гола, или па сите 3 3+. Волку шаблонски резултати немало досеа
До сега скоро секој ден ги играв на голови и денес баш решив да паузирам и сите 3 испаднаа...

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Сите дури се мислат од СП шо да изиграат го пропуштија по мене најголемиот поклон годинава кој не верувам да се случи до крајот на истава
Аргентина-Гренланд ракомет очекував околу 8-9 хендикеп овој коа го видов 4,5 беше не локум туку цела тепсија баклава беше
цели 22 гола разлика не дека очекував толку Али 12-13 сигурно
Живео Колумбо :aplauz:

Сите дури се мислат од СП шо да изиграат го пропуштија по мене најголемиот поклон годинава кој не верувам да се случи до крајот на истава
Аргентина-Гренланд ракомет очекував околу 8-9 хендикеп овој коа го видов 4,5 беше не локум туку цела тепсија баклава беше
цели 22 гола разлика не дека очекував толку Али 12-13 сигурно
Живео Колумбо :aplauz:

Ако беше поклон да го напишеше типот пред утакмица, не одпосле.
Вака те сметам за дебил. Живео

Ако беше поклон да го напишеше типот пред утакмица, не одпосле.
Вака те сметам за дебил. Живео
Ако бараме дебили ти си фаворит на многумина во темава до толку си шо и порнич ко би гледал би барал превод за истиот

Ако бараме дебили ти си фаворит на многумина во темава до толку си шо и порнич ко би гледал би барал превод за истиот

Пази, не те сметам општо за дебил, туку постот погоре ти е дебилен.
Толку, немам време за детски дискусии.
Пријатно

Што ги играше? Плус или минус?

Што и да си играл не е сигурно се уште :D
Како кочеше вака глупо прашање да поставиш бе :icon_lol:

Белгија границата уште во групава ќе ја надмине, каков минус какви глупости. Мртвите Франција и Германија имаа по 9.5 голови дадено граница. Секако барем една нема да помине, ништо чудно и двете.

Кога сме кај среќа..
SS4IjXY.png

:cool:
7dDOg4T.png

:icon_lol:

Anglija hendi -1.5 1.75, kakvi botovi se Panama, ednostavno mora da se odigra. .[DOUBLEPOST=1529834282][/DOUBLEPOST]
koja e najdobra kladilnica za igranje online?

Zavisi kakov igrac si i koi ti se baranjata/ocekuvanjata. . opshto za site igraci najdobra e pinnacle

Панама 0 голови 1.60

Нема шанса според мене да дај Панама гол скроз умрени се.

Ќе пробам Полска 1&2+ на 5.20 во моцарт. Ептен ги прецениле Колумбија (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom