Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Седи ептен се чекаше во второ да покаже еден жолт. Сепак си излезе на крај (y)
И тоа два жути на крај.
Премија како ми ги даде.. Камо секогаш ваква среќа да имам
upload_2018-6-23_1-40-53.png

Кога сме кај среќа..
SS4IjXY.png

:cool:

Можат да се врзуваат во Копачка утакмиците со жолти, корнери итн?

Се да си изнаебам за проценката на Русија. Не ми е јасно како 5.5 граница за голови ми (ни) изгледаше премногу за домаќиниве, што кој кур толку ги преценивме Саудиска Арабија и Египет.

Белгија каков зицер на 8.5 гола граница, ги играв и нив ама ебениве Руси у пичку матер.

Што ги играше? Плус или минус?

Што и да си играл не е сигурно се уште :D
E aj za minus se raduva deka bila zicer.[DOUBLEPOST=1529768397][/DOUBLEPOST]Германија Шведска 5.5 замени минус 6.8 квота.
Не ми е јасна квотава, ако сака до 30та минута нека паднат 6те замени, вреди да се проба

Последно уредено од модератор:
Labavo vtorovo kolo si go lapam... 0 bodovi imaat moive minusi, arabia korea costarica i panama.... u posledno kolo arabia - egipet ke mi treba x2 korea nema sansi so germanija kodtarika takodze so svicarska i panama - tunis mi treba x2 ... autimatski samo ke me plasat arabia i panama jer ispadnati se i egipet i tunis..

Многу битно инфо.[DOUBLEPOST=1529779354][/DOUBLEPOST]
Гледам еден поклон (според мене) за СП, Шведска под 3.5 гола. Ова го трубам уште откако поминаа бараж, за мене една од најслабите репки на првенството, ми се чини дека Панама се појаки од нив. Скроз мртва игра имаат, во група со Германија, Јужна Кореа и Мексико јас не гледам како ќе дадат 4 гола.

Последно уредено од модератор:
И овде си ме цитирал, пак не разбирам што ти е поентата... Тоа дека Панама е појака фигуративно е кажано, не биди буквалиста, сакав да доловам дека се лоши Шведска. Ќе пројде типот гарант, ниту ќе поминат група умрените ниту ќе дадат уште два гола, така да молим те не се бламирај по темиве.

И овде си ме цитирал, пак не разбирам што ти е поентата... Тоа дека Панама е појака фигуративно е кажано, не биди буквалиста, сакав да доловам дека се лоши Шведска. Ќе пројде типот гарант, ниту ќе поминат група умрените ниту ќе дадат уште два гола, така да молим те не се бламирај по темиве.
Hehehe kolku e polesno kurcenjeto sea posle mega giga ultra pacersko srekjniot gol na Kroos. A za Rusija 5.5 minus treba li da ti ja citiram ekspertizata. I da, nikad ne ti e figurativno kazano toa za Panama. I nikad ne e tolku losa Svedska kako sto ja opisa. Toa i bese glavnata poenta za citatot.

Hehehe kolku e polesno kurcenjeto sea posle mega giga ultra pacersko srekjniot gol na Kroos. A za Rusija 5.5 minus treba li da ti ja citiram ekspertizata. I da, nikad ne ti e figurativno kazano toa za Panama. I nikad ne e tolku losa Svedska kako sto ja opisa. Toa i bese glavnata poenta za citatot.
Па е за цитирање Русија, дебело ја промашив, т.е. не само јас него повеќе членови овде. И лоша е Шведска, не знам како да ти објасни човек али добро. Еве, нека пројдат некако и нека се паднат со Бразил ќе видиш што ќе им се деси, пет ако не јадат јас Стефан да не се викам.

На првенствово како некој да диктира дали сите 3 во денот да со 0 до 1 гол, 1 до 2 гола, или па сите 3 3+. Волку шаблонски резултати немало досеа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom