Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Спортлајф може сигурно, за Копачка веројатно и таму може.Можат да се врзуваат во Копачка утакмиците со жолти, корнери итн?
Што ги играше? Плус или минус?Белгија каков зицер на 8.5 гола граница, ги играв и нив.
E aj za minus se raduva deka bila zicer.[DOUBLEPOST=1529768397][/DOUBLEPOST]Германија Шведска 5.5 замени минус 6.8 квота.Што ги играше? Плус или минус?
Што и да си играл не е сигурно се уште![]()
Гледам еден поклон (според мене) за СП, Шведска под 3.5 гола. Ова го трубам уште откако поминаа бараж, за мене една од најслабите репки на првенството, ми се чини дека Панама се појаки од нив. Скроз мртва игра имаат, во група со Германија, Јужна Кореа и Мексико јас не гледам како ќе дадат 4 гола.
Hehehe kolku e polesno kurcenjeto sea posle mega giga ultra pacersko srekjniot gol na Kroos. A za Rusija 5.5 minus treba li da ti ja citiram ekspertizata. I da, nikad ne ti e figurativno kazano toa za Panama. I nikad ne e tolku losa Svedska kako sto ja opisa. Toa i bese glavnata poenta za citatot.И овде си ме цитирал, пак не разбирам што ти е поентата... Тоа дека Панама е појака фигуративно е кажано, не биди буквалиста, сакав да доловам дека се лоши Шведска. Ќе пројде типот гарант, ниту ќе поминат група умрените ниту ќе дадат уште два гола, така да молим те не се бламирај по темиве.
Па е за цитирање Русија, дебело ја промашив, т.е. не само јас него повеќе членови овде. И лоша е Шведска, не знам како да ти објасни човек али добро. Еве, нека пројдат некако и нека се паднат со Бразил ќе видиш што ќе им се деси, пет ако не јадат јас Стефан да не се викам.Hehehe kolku e polesno kurcenjeto sea posle mega giga ultra pacersko srekjniot gol na Kroos. A za Rusija 5.5 minus treba li da ti ja citiram ekspertizata. I da, nikad ne ti e figurativno kazano toa za Panama. I nikad ne e tolku losa Svedska kako sto ja opisa. Toa i bese glavnata poenta za citatot.