Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
гледам манарино-беранкис таму никако да земи права траекторија топчето, мислам дека Стивенс ќе се откажи на вакво време, да беше некоја друга тенисерка противничка ќе отидев на голем влог........види и таму чадорот едвај се држи в место

СКА - Череповац 2 5.50
Ова вреди да се проба за четврток кој има онлајн акаунт
Череповац бркаат плејоф (им врши и по продолженија победа или бод али малце е комплицирано со загубен меч може и да отидат далје али само ак0 Динамо нетепа) СКА скоро сите позначајни руски играчи се вратија скоро од Олимпијада неверувам да ги форсираат овде во последно коло (Коскинен иХерсли играа од остали шо беа а ЗОИ)
може да влезат сосема опуштено[DOUBLEPOST=1519772889][/DOUBLEPOST]Да надополнам само Амур 2 ( играат со Адмирал дерби на пацификот имислам дека ке им пуштат една екипа од тој дел да е во плејоф)
Омск 2 мора да тепа и да се надева дека Сибир нема да го тепа трактор или амур на адмирал Астана е без мотив а неиграње на плејоф за Омск во оваа конференција е рамно на самоубиство така да онии предвреме ке знаат на што се али сибир има шанси да киксне за Амур кажав шо мислам

Последно уредено:
До недела вака и чисти сме. :pipi:
Ама ако ги погодам до недела нема чисти сме, ќе си дадеш ручек во Битола пошо и така планиравме со коњот Андреј да ти дојдеме. :D
За денес Лео Маер и Делбонис, за мал влог Џазири ама овде одам на осет, не ми е логично да има 3 и кусур квота на Џазири а не е воопшто лош играч.
@L00d10 еве ти тениси. :D

Ама ако ги погодам до недела нема чисти сме, ќе си дадеш ручек во Битола пошо и така планиравме со коњот Андреј да ти дојдеме. :D
За денес Лео Маер и Делбонис, за мал влог Џазири ама овде одам на осет, не ми е логично да има 3 и кусур квота на Џазири а не е воопшто лош играч.

Планирате вие две години на дојдете. Елон Маск за тоа време испланира и изведе неколку екскурзии во вселената.

Bash sega gi staviv Mayer, Delbonis da tepaat i Kachanov +

Планирате вие две години на дојдете. Елон Маск за тоа време испланира и изведе неколку екскурзии во вселената.

Дури и мене ме договараше гомнарот а сеа глеам не ме ни спомнува. Никад нема да дојде, лажливо гомно.

За вечер Дел Потро - Ферер 2-0 во сетови 1.9 вкота, очекувам лагано да влезе[DOUBLEPOST=1519861637][/DOUBLEPOST]
Ич не ми се пиши овде појќе ама само да му докажам на овие двата лопатарите дека не ми се сите типој земени од ко ќе падни границата/коефициентот.

Веќе е 144
Не пратам европска кошарка ептен, зошто си волку сигурен во утакмицава?

Прашувам дека гледам дека последите 6 утакмици на овие две екипи завршиле под 140 поени затоа.

Уствари еве сега гледам во последните 10 утакмици само два пати отишле над 140.

Последно уредено:

:Dreceived_1610801265668041.jpeg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom