Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Прилепчани се улави луѓе.Ем полнат,ем празнат кладилници.Кажано прави се луѓе за во кладилница.:LOL:

Крајинович, Пуи, Посписил, Цопил, Монфис, Рамос. Нека идат на 2 стотки, околу 7 коефициент прават.

Бреј, потенцирав мал влог, види го колку уплатил. :icon_mrgr: Со среќа батец, нек се множат. Имам и за денес ама страв ми е од Бегинер да постирам. :(
Човек кога ке погодиш се фалиш овде а кога ке промашиш на заебанции ти се типовте одлучи се веке и немам ништо против да пише некој овде тип па и да промаше никој неможе 100% се да погоди.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Човек кога ке погодиш се фалиш овде а кога ке промашиш на заебанции ти се типовте одлучи се веке и немам ништо против да пише некој овде тип па и да промаше никој неможе 100% се да погоди.

Па утнав вчера бе, зш не ме цитираше? :( Делбонис го промашив. :place:

Па утнав вчера бе, зш не ме цитираше? :( Делбонис го промашив. :place:
Не планирам да се замарам со тебе те цитирав само заради тоа што ме спомна мене. Ако сакаш типови ставај си па и промаши 10 по ред или погоди исто ке ми е на мене.

Ја изиграв ова Омск ама клошарите за ПО се борат и пак губат ......

Ја изиграв ова Омск ама клошарите за ПО се борат и пак губат ......
Кај ја видов кај ја запустив. Сега мадинава че победат. Екипи шо се борат за опстанок, за плејоф и незнам за шо друго, никогаш не излегуваат. Се надевам оваа че ја свртат, оти миљардата појде. :angel:

3:1Крај.
И јас ненормален најдов хокеј на конечен да играм. :tapp::aplauz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom