L
Löwe
Гостин
Pa sea mal vlog e relativen termin.Бреј, потенцирав мал влог, види го колку уплатил.Со среќа батец, нек се множат. Имам и за денес ама страв ми е од Бегинер да постирам.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa sea mal vlog e relativen termin.Бреј, потенцирав мал влог, види го колку уплатил.Со среќа батец, нек се множат. Имам и за денес ама страв ми е од Бегинер да постирам.
![]()
Да ја вртат?Omsk vo momentov vi e utakmica za milijardi ne za milioni
So pobeda idat plejof vo 2-30 pocvatДа ја вртат?
Оф леле, во живо има една омске јастреби мислев таа да не е хахааSo pobeda idat plejof vo 2-30 pocvat
Skroz gi zaborajv ja niv vcera mi donesoa pari denes gi zaobikoliv decavaОф леле, во живо има една омске јастреби мислев таа да не е хахаа
Човек кога ке погодиш се фалиш овде а кога ке промашиш на заебанции ти се типовте одлучи се веке и немам ништо против да пише некој овде тип па и да промаше никој неможе 100% се да погоди.Бреј, потенцирав мал влог, види го колку уплатил.Со среќа батец, нек се множат. Имам и за денес ама страв ми е од Бегинер да постирам.
![]()
Па утнав вчера бе, зш не ме цитираше?Човек кога ке погодиш се фалиш овде а кога ке промашиш на заебанции ти се типовте одлучи се веке и немам ништо против да пише некој овде тип па и да промаше никој неможе 100% се да погоди.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Не планирам да се замарам со тебе те цитирав само заради тоа што ме спомна мене. Ако сакаш типови ставај си па и промаши 10 по ред или погоди исто ке ми е на мене.Па утнав вчера бе, зш не ме цитираше?Делбонис го промашив.
![]()
Кај ја видов кај ја запустив. Сега мадинава че победат. Екипи шо се борат за опстанок, за плејоф и незнам за шо друго, никогаш не излегуваат. Се надевам оваа че ја свртат, оти миљардата појде.Ја изиграв ова Омск ама клошарите за ПО се борат и пак губат ......