Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Реално треба да влези. Во SL 1.65 e. Можи да се искомбинира со некој тенис од 1.3 на пример.

Јас во Моцарт,Манасков 4.5> и Талевски 3.5> + ги изиграв по 1.75 имаат и на цела да тепаме 3.8 коеф на 500че

Вчера жените телевизија излегоа, денес многу понезгодни паровите. Има неколку потенцијални мини.

Денес на Липовина од ЦГ се става 100 000.
Десен бек најслабо браниме,плус дечкото има бомба шут.
Борко е месечар,на 3.5 мислам дека е чист плус.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

1.85 е онлајн. Мислам дека ќе го изиграм.

Јас не знам искрено Талески како ќе влези плус...Талески неможи 4 гола да дај па јас да бранам не пак професионален голман..плус и тоа не зема шутој

Федерер -28.5
Гофан -28.5
Гаскет -29.5
Монфилс -28.5

11 коеф на 150 ден.

На пример? Квитова? :D

Гарсија влече повреда, Барбора може да заебе, Векич зависи од тоа како секс имала синоќа, Радванска може да киксне. Квитова не верувам, Петкович е изгубена во свемирот, амам и Квитова е психо. Сите овие можат да добијат, ама некако не ми прават ќеф. Вчера какви зицери имаше, не ми се веруваше. Фет, Возниацки, Гергес, Остапенко, Дуан, Касаткина, Мертенс, Свитолина. :)

Гарсија влече повреда, Барбора може да заебе, Векич зависи од тоа како секс имала синоќа, Радванска може да киксне. Квитова не верувам, Петкович е изгубена во свемирот, амам и Квитова е психо. Сите овие можат да добијат, ама некако не ми прават ќеф. Вчера какви зицери имаше, не ми се веруваше. Фет, Возниацки, Гергес, Остапенко, Дуан, Касаткина, Мертенс, Свитолина. :)
Се токмам три дена и веројатно ќе изиграм против Гарсија, таа кога не е во фазон може од мене да изгуби.

Се токмам три дена и веројатно ќе изиграм против Гарсија, таа кога не е во фазон може од мене да изгуби.

Јас вчера си уплатив сингл на Бертенс против Белис. :pipi: Неверојатна вечер имав, ниту еден пар не промашив. Гарсија оваа година проба да игра во Бризбејн и го предаде мечот. Не знам во каква состојба е, лани во финишот на сезоната беше одлична. Витхофт е сосем солидна тенисерка, иако има 0-2 против Гарсија, ако не е Гарсија спремна без проблем може да ја добие.

А да, и Сафарова може да киксне против Томјанович, и Конта предаде против Свитолина во Бризбејн. Хаос.[DOUBLEPOST=1516048254][/DOUBLEPOST]Саснович мислам дека е добар бет, во страшна форма игра, оваа грдата не може да се состави со тенисот. Мислев дека 1.3 ќе биде коефициентот, тие 1.55 дале. Џорџи играше одлично, оваа Калинскаја ја немам гледано, ама би требало да ја збрише.

Последно уредено:
Porto ke se doigra ili ke se odlozi?

Lens mi ja odlosija dobivka kolku za 1 kafe ke mi dojdi...

Витхоеф имаше 5-4 сервис и 30-15, и го изгуби сетот 5-7, на 5-6 не искористи 40-00 за да отиде во тај брејк, или со други зборови сосема нормален женски меч

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom