Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
[emoji28][emoji28][emoji28]
Уште ова немам видено,3 минути изигра и тоа само во одбрана.
Со Германија имаше 7 гола,со нас ниеден напад не изигра.Нормално десниот бек Чавор имаше 5 гола за 20 минути.

Да ви ебам и Чавор и Чедар и Червар и све црногорско ,мрш.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk
I toa imase 2 min isklucuvanje vo taa negova minutaza hanaha

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Мене ми ја вратија уплатата на Вилијам Хил. :confused: Јас мислев дека вопшто не влезе. Не ми е јасно сега зошто ми ја вратија уплатата.

Над 20 минути треба да има изиграно играчот на ВХ

Затоа се добри за такви типови они, јас го имав Нгесан на првата утакмица и влезе ептен малце во игра па ми ги вратија парите исто така

Над 20 минути треба да има изиграно играчот на ВХ

Затоа се добри за такви типови они, јас го имав Нгесан на првата утакмица и влезе ептен малце во игра па ми ги вратија парите исто така

Не знаев за правилото, никогаш не играм граници на играчи, вчера атер за @NomoregameS. :)

Колку е добро толку е и лошо тоа правило, има екипи што ставаат играчи само за пенали, ќе фати ќе даде 5-6 гола за 10 минути и нема да влезе после и оп 1 квота. :D

Колку е добро толку е и лошо тоа правило, има екипи што ставаат играчи само за пенали, ќе фати ќе даде 5-6 гола за 10 минути и нема да влезе после и оп 1 квота. :D

Дај линк да видам колку минути одиграл Julius Kuhn од Германија пошо гледам еден гол има постигнато само, а Хансен, Јанц и еден од Шпанија сум ги погодил па да знам дали ми е во игра ливчето пошо имам и денеска натпревари

Дај линк да видам колку минути одиграл Julius Kuhn од Германија пошо гледам еден гол има постигнато само, а Хансен, Јанц и еден од Шпанија сум ги погодил па да знам дали ми е во игра ливчето пошо имам и денеска натпревари
upload_2018-1-16_13-24-22.png

15 мин. одиграл. Значи ми се смета 1 коеф. како да не сум го типувал што значи во игра ми е ливчето така? Ако е точно тоа дека минимум 20 мин. треба да има одиграно.
Ако играш онлајн на Вилијам Хил тогаш да, ако ти е локал тогаш не. Само ако не влезе во игра ти е 1 квота.

Да ли има негде информации кога ќе се доигра Есторил - Порто ?

Гран Канарија 2
Рејнолдс од Реџо Емилија -9.5
Рубит -9.5
Крис Баб -10.5

Ал Џезира - Итихад Калба во живо 1 би требало домаќиниве да тепаат голема е разликата во квалитет помеѓу двата тима

Не знаев за правилото, никогаш не играм граници на играчи, вчера атер за @NomoregameS. :)
Чист ќар ќе беше тоа :) ,неговата замена ни даде 5 гола за 20 минути :)
Дечкото на Волф од Немачка му опна 7 комада,не па на Борко.
Само не сфаќам зошто не доби шанса.
Ваљда колку да ме заебе.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Ал Џезира - Итихад Калба во живо 1 би требало домаќиниве да тепаат голема е разликата во квалитет помеѓу двата тима

Си тепаа Џезира 1-0 сега во живо може да се проба Ел Масри да даде гол со Вади Дегла околу 1.9 е моментално

Јак напад имаат ќе дадат барем 1 гол

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom