Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Витхоеф имаше 5-4 сервис и 30-15, и го изгуби сетот 5-7, на 5-6 не искористи 40-00 за да отиде во тај брејк, или со други зборови сосема нормален женски меч
И се распадна во вториот. Дефиниција на википедија за женски тенис е мечов. :pos:

зависи од кладионата..јас ја чекам во спортлајфс а ти значи:

-Доколку еден натпревар е прекинат од било кои причини, се чека 72 часа за негово доигрување или преигрување, при што натпреварот ќе се регистрира и обработи согласно постигнатиот резултат од доигрувањето, односно преигрувањето соодветно.
Доколку натпреварот не се доигра или преигра во следните 72 часа, тогаш за тој натпревар, за сите видови и типови игри, се пресметува коефициент 1.

на официјалната страна на Порто пиши дека ќе се одигра во термин кој ќе го договорат двете екипи ама тоа нема да биди 16ти Јануар односно Вторник.. Според мене Среда евентуално ако не кузнај кога пошо Петок игра со Тондела Порто првенствена.. како и да е педерите ќе чекат 72 сати односно 3 дена дур да ја напрат 1 квота

Не ми е јасно Вердаско и Баутиста дали играат гренд слем или егзибиција, Баутиста 2 поени трча како луд па два поени стои во место како да има скршена нога, има некоја ситна повреда и се мисли дали да продолжи, па ако продолжи дали да даде 100% од себе или само да игра колку да не предаде, па на крај некој микс од тие двете и делува како кловн на терен

Гофан цркни ти ебам копиљот белгиски, класичен транс педер со тоа плавото косиче никакво.

Јас ја чекам за добивка Порто 2-2&3+ и се надевам дека нема нти денес нити утре да се игра.

Неверојатни два дена на Ози Опен. Никогаш немам видено вакво прво коло на ГС. Сеуште немам промашено ниту еден тип.

Неверојатни два дена на Ози Опен. Никогаш немам видено вакво прво коло на ГС. Сеуште немам промашено ниту еден тип.
Имаше и двата дена бомби,свака част ако си ги избегнал. :D

сега е време да отвориш ставро-типс

Тие „бомби“ беа апла зицери за зголемен контра хендикеп. Раонич, Џонсон, Томпсон, Сок. Сите имаа премали коефициенти и превисоки хендикепи за нивните моментални форми.

Костиќ, Илз и Гизер први претплатници.

Тие се толку глупи што погрешно би го препишале типот.[DOUBLEPOST=1516101258][/DOUBLEPOST]
Тие „бомби“ беа апла зицери за зголемен контра хендикеп. Раонич, Џонсон, Томпсон, Сок. Сите имаа премали коефициенти и превисоки хендикепи за нивните моментални форми.

Томпсон беше најсмешниот коефициент што сум го видел во последните 5 години.

Денес на Липовина од ЦГ се става 100 000.
Десен бек најслабо браниме,плус дечкото има бомба шут.
Борко е месечар,на 3.5 мислам дека е чист плус.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk
[emoji28][emoji28][emoji28]
Уште ова немам видено,3 минути изигра и тоа само во одбрана.
Со Германија имаше 7 гола,со нас ниеден напад не изигра.Нормално десниот бек Чавор имаше 5 гола за 20 минути.

Да ви ебам и Чавор и Чедар и Червар и све црногорско ,мрш.

Тие се толку глупи што погрешно би го препишале типот.

Така се поголеми шансите да го погодат типот :D

Ги играв јас вчера овие што ги пиша дека може да кикснат и ниту една од Витхофт, Томјанович и Ахн не успеаа ни сет да земат а не пак да тепаат

Така се поголеми шансите да го погодат типот :D

Ги играв јас вчера овие што ги пиша дека може да кикснат и ниту една од Витхофт, Томјанович и Ахн не успеаа ни сет да земат а не пак да тепаат

Јас тие ги пишав да не се игра на нив, не реков да се игра контра нив. :)[DOUBLEPOST=1516102842][/DOUBLEPOST]

Имаше повеќе кај мажите, жените скоро сите по коефициенти излегуваат.[DOUBLEPOST=1516102908][/DOUBLEPOST]
[emoji28][emoji28][emoji28]
Уште ова немам видено,3 минути изигра и тоа само во одбрана.
Со Германија имаше 7 гола,со нас ниеден напад не изигра.Нормално десниот бек Чавор имаше 5 гола за 20 минути.

Да ви ебам и Чавор и Чедар и Червар и све црногорско ,мрш.

Мене ми ја вратија уплатата на Вилијам Хил. :confused: Јас мислев дека вопшто не влезе. Не ми е јасно сега зошто ми ја вратија уплатата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom