Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mene Houston mi go eba tiketot. 26 razlika da vodis i na kraj da izgubis bezveza... Neka se besat.Мораше бе Харден последна минута 4 слободни да фрлат? Дали морашеееее
Прегледај го приврзокот 182669
Mene Houston mi go eba tiketot. 26 razlika da vodis i na kraj da izgubis bezveza... Neka se besat.
I minesota vodese 20 pa go ebaa ezot.
Za konecen tip NBA e napraena prava kalakurnica godinava ...
Dobro fativ na igraci pa plus sum ali da vlezese ke bese super.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Се изгорев и јас брат на оваа. Овој Мунч против Луис прво коло како играше бо бо бо, а против шпанецот неќна тотално се изгуби ништо не погоди. За денеска сакам Ван дер Берг да го играм, многу е потценет момакот скоро 4 коф му даваат, а супер игра. Ке го пробам на ситно и да паднам да не ми биде криво[DOUBLEPOST=1514544267][/DOUBLEPOST]Munch -Alicans 1 1.90
Батлер бек ту бек текма, против Денвер во ОТ не можеше да диши така да не знам зошто си го играл плус.Wall 19.5+
Ingram 16.5+
Lou 22.5+
Caroll 12.5-
Uplata 1000den ..
Vcera Grkot 11/20 so nitu edno slobodno ..cudo ..a Butler na 20poena,1/6 za tri poena ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Батлер бек ту бек текма, против Денвер во ОТ не можеше да диши така да не знам зошто си го играл плус.