Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Мораше бе Харден последна минута 4 слободни да фрлат? Дали морашеееее
VxRuE27BQ2Wr4UQSB_15xw.png

Мораше бе Харден последна минута 4 слободни да фрлат? Дали морашеееее
Прегледај го приврзокот 182669
Mene Houston mi go eba tiketot. 26 razlika da vodis i na kraj da izgubis bezveza... Neka se besat.
I minesota vodese 20 pa go ebaa ezot.
Za konecen tip NBA e napraena prava kalakurnica godinava ...

Dobro fativ na igraci pa plus sum ali da vlezese ke bese super.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Mene Houston mi go eba tiketot. 26 razlika da vodis i na kraj da izgubis bezveza... Neka se besat.
I minesota vodese 20 pa go ebaa ezot.
Za konecen tip NBA e napraena prava kalakurnica godinava ...

Dobro fativ na igraci pa plus sum ali da vlezese ke bese super.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

На другиов тикет поотепан од овај 900 коеф го иам Лилард +24,5 типов цела четвртина не е во игра влезен :pos: Нека не влегвит ич племето негово.[DOUBLEPOST=1514520083][/DOUBLEPOST]Ок се повредил.

Munch -Alicans 1 1.90
Се изгорев и јас брат на оваа. Овој Мунч против Луис прво коло како играше бо бо бо, а против шпанецот неќна тотално се изгуби ништо не погоди. За денеска сакам Ван дер Берг да го играм, многу е потценет момакот скоро 4 коф му даваат, а супер игра. Ке го пробам на ситно и да паднам да не ми биде криво[DOUBLEPOST=1514544267][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Wall 19.5+
Ingram 16.5+
Lou 22.5+
Caroll 12.5-
Uplata 1000den ..
Vcera Grkot 11/20 so nitu edno slobodno ..cudo ..a Butler na 20poena,1/6 za tri poena ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Wall 19.5+
Ingram 16.5+
Lou 22.5+
Caroll 12.5-
Uplata 1000den ..
Vcera Grkot 11/20 so nitu edno slobodno ..cudo ..a Butler na 20poena,1/6 za tri poena ..

Батлер бек ту бек текма, против Денвер во ОТ не можеше да диши така да не знам зошто си го играл плус.

Батлер бек ту бек текма, против Денвер во ОТ не можеше да диши така да не знам зошто си го играл плус.

Ipak si igrase 40+min ..glup e trenerot..nema kaj nego b2b,min limit .nejkese sut,iako imase 20+ suta .na 24.5 nikad ne bi go igral,al na 22.5 go pustiv,jbg ..

Не игра Џорџ вечер,Милвоки слабо брани центар.
Адамс 14,5плус
Додадено со Расел 27.5 плус .
Анте и Лу Вилијамс би требало оувр исто.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Мој совет сезонава Батум - поени, границата стандард му е 12.5. Веќе месец ипол го играм и сум во добар плус. Во просек игра околу 33 минути. Шутира 9.5 пати а погодува 3.8. Просекот на поени му е 10 Повеќе работи за тимот и не форсира шут. Одприлика на секоја 5та утакмица испаѓа по еднаш плуска

All in на Њукасл за среќна нова година. :pijani:

2682368b50b364d937c0a4bbc01ba5c0.jpg

Gi cekas posledni gg3+ za dobivka ..oni normalno 1:0 [emoji23][emoji23] ..
Drugite site 3+/gg3+ ..Albion za minuta dva gola ..

Наебавме со воведувањето на ВАр другари мои...господ да го казни и крв да моча тој што го измисли ова нешто,а тој што реши да се имплементира да цркни од реаума и шеќер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom