Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ептен треба да си малер да ти се деси ова што ми се деси денес .. ги чекам овие од филипини гостиве над 23.5 1/4 а имаа 23 даено му судат фаул на 20сек до крај и му дава топка од страна судијава и кретенов не ја подаде и му суди задржана 5 сек..

Ептен треба да си малер да ти се деси ова што ми се деси денес .. ги чекам овие од филипини гостиве над 23.5 1/4 а имаа 23 даено му судат фаул на 20сек до крај и му дава топка од страна судијава и кретенов не ја подаде и му суди задржана 5 сек..
Wow kako mozhelo ova da ti se desi ?! :O

За денеска на х ми одат Челзи и Јунајтед. Кој игра сингл може да си проба, јас ги врзав, јбг се нема пари, а и храброст за сингл. :D

Многу е потценет Челзи, 3.55 коеф и тоа како си вреди да се одигра.

ДНБ т.е без Х да се изигра Челзи најарно е . 2.5

2.78 е на пинакл

Вреди да се брка Челзи +0 денеска, стварно потценети се а подобар тим и клупа имаат од Атлетико кој е далеку од својата “најдобра“ форма.

Базел у првенство 3 кола по ред не може да тепа и од последниот на табела изгубија дома а сега Бенфика ја газат уште у прво :vrtioci:

Настрана резултатот со Јунајтед али Базел и со нив покажа цврста игра, воопшто не ме изненади победата али сепак не очекував петарда. :D Си беа за дабл играње и Базел и Челзи.

Добро излегоа ЛШ утакмиците, така да скокнете денес конечни типови на преварантската ЛЕ.

Херта - 2
Розенборг - 1
Келн - 1
Хофенхајм - 2
Јанг Бојс - 2
Евертон - 1

На 20 евра :)

AlTawoon gg3+
Milan 1&3+
Everton 1&3+
Lyon GG3+
Uplata 1000den