Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Шо е бе со 12 коеф за Македонија против португалците, толку ли се појаки? Вреди да се пушти ова на 100 ден. :)
Оди купи си две млека со тие пари, реално ќе не претепаат

Тешко, многу голема улога има скорот на тимот при изборот за МВП. Од 1985 до денес, последните 32 МВП играле во тим што е прв или втор на крајот на регуларна сезона, освен 1987 кога Џордан освоил а Чикаго биле трети.

А реално пред ГСВ/САС/Кливленд нема шанси да завршат. :D
Ти реков Вестбрук осваја МВП :D (да, уште памтам од почеток на сезона дека реков дека прејака е квотата за кладење на Вестбрук за МВП пошто е лагано #1 фаворит :D )

Прасено Вилис повреден е и за жива глава не се предава.Се глупира нешто,ко божем ако предаде ќе го утепаат Британците.Имаше два медикал тајм-аути по 10 минути. Која џукела.

А првиот сет го "продаде" откако имаше 30-0 на 4-5 и направи дупла грешка,па од пола терен слајс в мрежа,пак дупла и потоа имаше тежок зицер,отприлика нецел метар до мрежата и место да ја закуца,тој со слајс 6 метра во аут.Со слајс скоро да не греши,а направи мизерни грешки.

Аргентина у21 одбојка 2-0,2-3.(y):lut:

Макаби Тел Авив 1 и 0-29мин
Ѕвезда 1 и 0-29
Германија два гола индивидуално

Предај бе гомно,не можеш да одиш.:eek:

Ако не направиме 200-300 евра од Вимблдонот гола вода сме сите овде. :D Со 30 евра ќе почнам јас , давајте типови строго дуплирање ништо друго. За утре Вавринка и Карлович ми фаќаат око.

Ако не направиме 200-300 евра од Вимблдонот гола вода сме сите овде. :D Со 30 евра ќе почнам јас , давајте типови строго дуплирање ништо друго. За утре Вавринка и Карлович ми фаќаат око.
Уште од старт кикс,Вавринка на Вимблдон е шкртнат од мене. Посебно што игра против Медведев.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Барем 2 квота да склопиме иако ни треба повеќе од 2 ради даноков :) Јас со помали квоти планирам да склопам,давајте предлози.Милер,Кирјос,Ватсон па и Пуиљ мислам дека треба да тепаат

Уште од старт кикс,Вавринка на Вимблдон е шкртнат од мене. Посебно што игра против Медведев.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Зошто бе у форма е. Финале на РГ , не верувам 1во коло да кикса освен ако немал некоја повреда во меѓувреме.

Зошто бе у форма е. Финале на РГ , не верувам 1во коло да кикса освен ако немал некоја повреда во меѓувреме.
Сепак се работи за трева,а и Медведев покажа добри игри со Ноле и Димитров(вториов го имаше,ама тоа е млад и неискусен,иначе ако не му тргне може да изгуби доста) .... Од поголемиве квоти мене ми се ризикува на Јанг и Дастин Браун ..... како и на Барти,Веснина ... од тие над 1.50 што се .... А земљашиве како Чечинато со Нишикори и Кикер со Џонсон,незнам што би барале... 3-0 1.20 али колку вреди да се ризикува незнам :D

Освен Карлович кој да се пиши друг до кај 4 квота.

барем на почетоков кога има многу мечеви,искусен следач н тенис треба без проблем да први по 2-3 квота и да лупа јаки пари.До 3 добиени сета се игра, и за да кикснеш е многу потешко.Давајте предлог 2 квота д уплатам 20-30к, немам изиграно неколку дена ме фаќа желб

Оливо сет, Медведев сет, Коњух победа. :kafence::kafence:

барем на почетоков кога има многу мечеви,искусен следач н тенис треба без проблем да први по 2-3 квота и да лупа јаки пари.До 3 добиени сета се игра, и за да кикснеш е многу потешко.Давајте предлог 2 квота д уплатам 20-30к, немам изиграно неколку дена ме фаќа желб

За тенис знам колку и за бадминтон ама ме фаќа ќеф пошо само НБА играм да пуштам некоја стотка на Вимблдон

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom