Џони Вајсмилер
Don't share my food
Оди купи си две млека со тие пари, реално ќе не претепаатШо е бе со 12 коеф за Македонија против португалците, толку ли се појаки? Вреди да се пушти ова на 100 ден.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оди купи си две млека со тие пари, реално ќе не претепаатШо е бе со 12 коеф за Македонија против португалците, толку ли се појаки? Вреди да се пушти ова на 100 ден.![]()
Шо е бе со 12 коеф за Македонија против португалците, толку ли се појаки? Вреди да се пушти ова на 100 ден.![]()
Ти реков Вестбрук осваја МВПТешко, многу голема улога има скорот на тимот при изборот за МВП. Од 1985 до денес, последните 32 МВП играле во тим што е прв или втор на крајот на регуларна сезона, освен 1987 кога Џордан освоил а Чикаго биле трети.
А реално пред ГСВ/САС/Кливленд нема шанси да завршат.![]()
Уште од старт кикс,Вавринка на Вимблдон е шкртнат од мене. Посебно што игра против Медведев.Ако не направиме 200-300 евра од Вимблдонот гола вода сме сите овде.Со 30 евра ќе почнам јас , давајте типови строго дуплирање ништо друго. За утре Вавринка и Карлович ми фаќаат око.
Уште од старт кикс,Вавринка на Вимблдон е шкртнат од мене. Посебно што игра против Медведев.
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Сепак се работи за трева,а и Медведев покажа добри игри со Ноле и Димитров(вториов го имаше,ама тоа е млад и неискусен,иначе ако не му тргне може да изгуби доста) .... Од поголемиве квоти мене ми се ризикува на Јанг и Дастин Браун ..... како и на Барти,Веснина ... од тие над 1.50 што се .... А земљашиве како Чечинато со Нишикори и Кикер со Џонсон,незнам што би барале... 3-0 1.20 али колку вреди да се ризикува незнамЗошто бе у форма е. Финале на РГ , не верувам 1во коло да кикса освен ако немал некоја повреда во меѓувреме.
барем на почетоков кога има многу мечеви,искусен следач н тенис треба без проблем да први по 2-3 квота и да лупа јаки пари.До 3 добиени сета се игра, и за да кикснеш е многу потешко.Давајте предлог 2 квота д уплатам 20-30к, немам изиграно неколку дена ме фаќа желб