F 

Fl. Perez
Гостин
PSGGGGGGGGG...taka treba be brakja

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
bas proveruvav i vo zivo kolku ke ima limitВо живо беше пуштен натпреварот, можеш да се уплатат доста пари, затоа што коефициентот често се менуваше.
koeficientot na ovoj mec padna samo poradi edna pricina, poradi golemata uplata na 1, znaci ne poradi nekoi informacii do koi dosle kladilnicite tuku poradi golemata uplata na domakinjite, taka da muabetot vakov pad na koeficient mora da pomine ne ti drzi vodaСега ти мене ми продаваш мадиња за бубрези? Па јас од сабајле објаснував колку и каде може да се уплати.
Во живо беше пуштен, се правеа пари. Друга работа, и да не е местен, таков пад на коефициентот значи дека скоро сигурно ќе помине типот.
Ne padna ni od golema uplata malce dozvoluvaat do 100evra od akaunt, uplateni se 300maximum mozebi ne i tolku samo na 1 i zatoa padna do 1.25. Site pari na 1 i odma padna koef posto ni edno evro ne e staveno na X ili 2 a vakov tip na utakmica ako se uplatat 200-300evra tolku mu treba od 2 da ja spustat do 1.25. Eve ti primer na 10evra ja igrav 2 na 5koef. Posle 10min 4.25 koef bese.bas proveruvav i vo zivo kolku ke ima limit
koeficientot na ovoj mec padna samo poradi edna pricina, poradi golemata uplata na 1, znaci ne poradi nekoi informacii do koi dosle kladilnicite tuku poradi golemata uplata na domakinjite, taka da muabetot vakov pad na koeficient mora da pomine ne ti drzi voda
Истиве 2 екипи играа на турнирот во прилеп и мајмуниве што се главни во Рк Охрид тој претседателот , секретаров на општина и околу нив уште 5-6 души имаа големи пари ставено тогаш а исто и сега не е само бет365 знаат кај да играат . Кога играше Охрид фудбал прва лига се откостија од местење утакмици .Ne padna ni od golema uplata malce dozvoluvaat do 100evra od akaunt, uplateni se 300maximum mozebi ne i tolku samo na 1 i zatoa padna do 1.25. Site pari na 1 i odma padna koef posto ni edno evro ne e staveno na X ili 2 a vakov tip na utakmica ako se uplatat 200-300evra tolku mu treba od 2 da ja spustat do 1.25. Eve ti primer na 10evra ja igrav 2 na 5koef. Posle 10min 4.25 koef bese.
82'Не е можно ова .. 22 минути еден ебан корнер да не направеле да ти ебам мизерната екипа Малага со тој слепецот Хуан де рамос губат и не одат да нападнат за да дадат гол слепциве ..
Незнам што беше тоа не го броеја ... ете гледаш 5 корнера имаа до тогаш и тоа не се рачунаше а немаше во 82 корнер.82'
Korner. Duda (Malaga) će ga izvesti.
4 имале до тогаш.... според резултати тоа во 82 е 5тиот корнер за Малага.. добро колку ти требаше тебе ? види официјална статистика некаде на шпанска фудбалска асоцијација или што и да имаат...Незнам што беше тоа не го броеја ... ете гледаш 5 корнера имаа до тогаш и тоа не се рачунаше а немаше во 82 корнер.
Ибра ефект. Останативе веќе се заситени од победи и веќе влагаат во постарите години од кариерата кај што кур ги боли за све. Овие што не се ѕвезди а им остана и не се некои ептен квалитетни играчи. (кога ќе ми текне некој у темана за ЛШ ме убедуваше до 1/2 финале ќе стигнеле..)Малку офтопик ама што им се случува на ПСЖ сезонава? Лани издоминираа сега не знаат кај тераат. Да не биди како пред две сезони кога не растурија од паѓање, а на крај пак шампиони беа?![]()
Да не ти се мешам али ова второво нема шанса да излезе бољи бркај некоја чкљ лига прелаз него ли ова....Utre ke uplatam da pisam pobednici na ligite vo sportlife
Real madrid @ 2,10
Porto @ 3,00
B. Dortmund @ 7,00
Ajax @ 3,30
A na drugo livce
Celzi @ 10,0
Atl. Madrid 11,0
B. Dortmund @ 7,00
Inter @ 12,0[DOUBLEPOST=1474666023][/DOUBLEPOST]Sto mislite moze li da izlezat?