Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Во живо беше пуштен натпреварот, можеш да се уплатат доста пари, затоа што коефициентот често се менуваше.
bas proveruvav i vo zivo kolku ke ima limit
Сега ти мене ми продаваш мадиња за бубрези? Па јас од сабајле објаснував колку и каде може да се уплати.

Во живо беше пуштен, се правеа пари. Друга работа, и да не е местен, таков пад на коефициентот значи дека скоро сигурно ќе помине типот.
koeficientot na ovoj mec padna samo poradi edna pricina, poradi golemata uplata na 1, znaci ne poradi nekoi informacii do koi dosle kladilnicite tuku poradi golemata uplata na domakinjite, taka da muabetot vakov pad na koeficient mora da pomine ne ti drzi voda

bas proveruvav i vo zivo kolku ke ima limit

koeficientot na ovoj mec padna samo poradi edna pricina, poradi golemata uplata na 1, znaci ne poradi nekoi informacii do koi dosle kladilnicite tuku poradi golemata uplata na domakinjite, taka da muabetot vakov pad na koeficient mora da pomine ne ti drzi voda
Ne padna ni od golema uplata malce dozvoluvaat do 100evra od akaunt, uplateni se 300maximum mozebi ne i tolku samo na 1 i zatoa padna do 1.25. Site pari na 1 i odma padna koef posto ni edno evro ne e staveno na X ili 2 a vakov tip na utakmica ako se uplatat 200-300evra tolku mu treba od 2 da ja spustat do 1.25. Eve ti primer na 10evra ja igrav 2 na 5koef. Posle 10min 4.25 koef bese.

Ne padna ni od golema uplata malce dozvoluvaat do 100evra od akaunt, uplateni se 300maximum mozebi ne i tolku samo na 1 i zatoa padna do 1.25. Site pari na 1 i odma padna koef posto ni edno evro ne e staveno na X ili 2 a vakov tip na utakmica ako se uplatat 200-300evra tolku mu treba od 2 da ja spustat do 1.25. Eve ti primer na 10evra ja igrav 2 na 5koef. Posle 10min 4.25 koef bese.
Истиве 2 екипи играа на турнирот во прилеп и мајмуниве што се главни во Рк Охрид тој претседателот , секретаров на општина и околу нив уште 5-6 души имаа големи пари ставено тогаш а исто и сега не е само бет365 знаат кај да играат . Кога играше Охрид фудбал прва лига се откостија од местење утакмици .

Не рекле за џабе дека на некои луѓе побргу ќе им влезе во газот отколку во главата.

:toe:

Малку офтопик ама што им се случува на ПСЖ сезонава? Лани издоминираа сега не знаат кај тераат. Да не биди како пред две сезони кога не растурија од паѓање, а на крај пак шампиони беа? :D

Tuluz da ste zdravi i zivi i bog da vi podari titula ovaa sezona, a so vakva igra zasto da ne,kako Leicester minatata sezona.

Не е можно ова .. 22 минути еден ебан корнер да не направеле да ти ебам мизерната екипа Малага со тој слепецот Хуан де рамос губат и не одат да нападнат за да дадат гол слепциве ..

Не е можно ова .. 22 минути еден ебан корнер да не направеле да ти ебам мизерната екипа Малага со тој слепецот Хуан де рамос губат и не одат да нападнат за да дадат гол слепциве ..
82'
Korner. Duda (Malaga) će ga izvesti.

Незнам што беше тоа не го броеја ... ете гледаш 5 корнера имаа до тогаш и тоа не се рачунаше а немаше во 82 корнер.
4 имале до тогаш.... според резултати тоа во 82 е 5тиот корнер за Малага.. добро колку ти требаше тебе ? види официјална статистика некаде на шпанска фудбалска асоцијација или што и да имаат...

Utre ke uplatam da pisam pobednici na ligite vo sportlife
Real madrid @ 2,10
Porto @ 3,00
B. Dortmund @ 7,00
Ajax @ 3,30

A na drugo livce
Celzi @ 10,0
Atl. Madrid 11,0
B. Dortmund @ 7,00
Inter @ 12,0[DOUBLEPOST=1474666023][/DOUBLEPOST]Sto mislite moze li da izlezat?

Малку офтопик ама што им се случува на ПСЖ сезонава? Лани издоминираа сега не знаат кај тераат. Да не биди како пред две сезони кога не растурија од паѓање, а на крај пак шампиони беа? :D
Ибра ефект. Останативе веќе се заситени од победи и веќе влагаат во постарите години од кариерата кај што кур ги боли за све. Овие што не се ѕвезди а им остана и не се некои ептен квалитетни играчи. (кога ќе ми текне некој у темана за ЛШ ме убедуваше до 1/2 финале ќе стигнеле..)

Некако како фаза на транзиција им е ова уствари нешто што Јуве го имаше пред некоја сезона демек кога сите ги бркаа да губат ама пак земаа титула.

Не би ме изненадиле ПСЖ да не освојат титула, али ја мислам кај и да е ќе влезат во серија на победи бидејќи освен 5-6 просечни екипи се друго е за класа под ПСЖ во францускава лига..[DOUBLEPOST=1474666161][/DOUBLEPOST]
Utre ke uplatam da pisam pobednici na ligite vo sportlife
Real madrid @ 2,10
Porto @ 3,00
B. Dortmund @ 7,00
Ajax @ 3,30

A na drugo livce
Celzi @ 10,0
Atl. Madrid 11,0
B. Dortmund @ 7,00
Inter @ 12,0[DOUBLEPOST=1474666023][/DOUBLEPOST]Sto mislite moze li da izlezat?
Да не ти се мешам али ова второво нема шанса да излезе бољи бркај некоја чкљ лига прелаз него ли ова....

А за горново Дортмунд мислам нема да освои. Реал и Порто се солидни квоти уствари што да бев навивач на некоја од двеве екипи би ги уплатил, вака..што да не, се бидува.....Холанѓаниве не ги пратам али знам Ајакс лошо ја почнаа сезонава

....и кога веќе гледам пратиш квоти за титули..информативно колку е за ПСЖ да освои Француска? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom