Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Грешка
Ај кажи ми овие Еурофарм од кога во Битола играат? То ест дали почнале во Битола или претходно во друг град беа?Ако игра некој на нет,и ја има некаде за кладење РК Еурофарм Работник-РК Охрид пробајте 1,треба да е (речиси)сигурен кец,појјак е Работник.
По турнирот во Прилеп,кога странските кладилници во недостиг на информации бапнаа 4 и кусур коеф за Работник,демек овие од прва лига влегоа,а Охрид лани играше плеј оф,Работник лесно тепа на мечот,со 4,5 разлика,не знам точно колку беш,ама беше лесна победа,којзнае шо пара накалапија тогаш Битолските комарџии
Сеа ја увидоа грешката и намалија коеф,ама сепак вреди да се игра,2 коеф бил,така разбрав,не пратам онлајн кладилници.
Ако е 2 коеф пробајте,над 90% се шансите за победа на Работник-домашен терен,накурчени се сеа по поразот од нас,Охрид не е не ланското ниво во секој случај, иако не се лоши,но сепак треба да тепа да тепа лесно Работник.
Дома тешко дека ќе ги добие некој,па дури и Металург лошо ќе помини,посебно како шо се засилуваат сега.и се во еуфорија.
Од Битола се,"отпишаните од РК Пелистер",бивши тренери,играчи,претстедатели,спонзори и сеАј кажи ми овие Еурофарм од кога во Битола играат? То ест дали почнале во Битола или претходно во друг град беа?
117:73Koj saka pari eve vi edna za 20 min pocnuva Kosarka 11:30
Brisbane Bullets - Zheijang GoldenBulls
Tip hendikep1 -29.5
Koeficient 1.83 na bet365
Од Битола се,"отпишаните од РК Пелистер",бивши тренери,играчи,претстедатели,спонзори и сепочнаа како младинска школа во 2011,оломнани напраја сениорска екипа во втора лига,сезонава за прв пат се во суперлига.
Јарославл 2 ?Магнитогорск 1и5+ 2.60