Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Borusia Dortmund-Freiburg GG
Bochum-Stuttgart 2
Antalyaspor-Akhisar 0-2 gola
Betis-Malaga 1X
Wisla K-Legia 2

Ако игра некој на нет,и ја има некаде за кладење РК Еурофарм Работник-РК Охрид пробајте 1,треба да е (речиси)сигурен кец,појјак е Работник.
По турнирот во Прилеп,кога странските кладилници во недостиг на информации бапнаа 4 и кусур коеф за Работник,демек овие од прва лига влегоа,а Охрид лани играше плеј оф,Работник лесно тепа на мечот,со 4,5 разлика,не знам точно колку беш,ама беше лесна победа,којзнае шо пара накалапија тогаш Битолските комарџии:pos::zloo:
Сеа ја увидоа грешката и намалија коеф,ама сепак вреди да се игра,2 коеф бил,така разбрав,не пратам онлајн кладилници.
Ако е 2 коеф пробајте,над 90% се шансите за победа на Работник-домашен терен,накурчени се сеа по поразот од нас:kuracc:,Охрид не е не ланското ниво во секој случај, иако не се лоши,но сепак треба да тепа да тепа лесно Работник.
Дома тешко дека ќе ги добие некој,па дури и Металург лошо ќе помини,посебно како шо се засилуваат сега.и се во еуфорија.
Ај кажи ми овие Еурофарм од кога во Битола играат? То ест дали почнале во Битола или претходно во друг град беа?

Ај кажи ми овие Еурофарм од кога во Битола играат? То ест дали почнале во Битола или претходно во друг град беа?
Од Битола се,"отпишаните од РК Пелистер",бивши тренери,играчи,претстедатели,спонзори и се:icon_mrgr:почнаа како младинска школа во 2011,оломнани напраја сениорска екипа во втора лига,сезонава за прв пат се во суперлига.

Од Битола се,"отпишаните од РК Пелистер",бивши тренери,играчи,претстедатели,спонзори и се:icon_mrgr:почнаа како младинска школа во 2011,оломнани напраја сениорска екипа во втора лига,сезонава за прв пат се во суперлига.

ја тргнаа веќе од понуда..никаде ги нема :D

Иначе @Tomasino знаеш нели колку утакмици Охрид намести лани и прекулани, најверојатно и денеска си ја имаат товарано против нив. Најјако беше лани кога изгубија од металург над 10 разлика и кога се радуваа како да победиле :pos:

D.Zagreb 3+
Al Itihad 3+
Almere 3+
Telstar 3+
Psg t22+
Uplata 500den Zlatna Kopacka

Sent from my iPhone using Tapatalk

Абе сите 3+ што ги ставате како предлози барем 2+ да излезат супер ќе биде.
Со 7 до 9 2+ пара се прави солиден коефициент.

Bet365 se definitivno vrv, za 5dena mi stigna kodot za verifikacija na domasna adresa. Alal vera.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom