Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Za denes

Oviedo-Reus 1 - spored mene ova denes e dobra utakmica za igranje
Malmo-Elfsborg GG
Osasuna-Espanyol 2

Петок/Сабота/Недела:

Ливерпул
Сити
Динамо Загреб
Хајдук Сплит
Ријека
Јувентус
Барселона
Реал Мадрид
Австрија Виена
Лиферинг
Гент
Копенхаген
ПСВ
Феенорд
Мејнхејм
Порто
Фенербахче

КОЈ УТАКМИЦИ ДА ТРГНАМ, ШО МИСЛИТЕ?

Ништо да не тргаш, додај уште некоја.

Стај Челзи 2ка и тргни ги Лиферинг и Фенер.
Заебанцијата на страна, тешка утакмица ќе биди со Арсенал, иначе ја не планирам само овака фиксни да ги играм, ќе има некој комбинации 1/2и3+ 1&T1
Ништо да не тргаш, додај уште некоја.
:LOL:

Динамо Загреб - 1
Хајдук - 1
Барса - 2
Реал - 2
Атлетико - 2

3.60 коеф би требало да биде , се зависи од тоа Динамо дали ќе го има во бонус.[DOUBLEPOST=1474560369][/DOUBLEPOST]Атлетико 1 у ствари , сум пишал 2 неможам да изменам. :)

Динамо Загреб - 1
Хајдук - 1
Барса - 2
Реал - 2
Атлетико - 2

3.60 коеф би требало да биде , се зависи од тоа Динамо дали ќе го има во бонус.[DOUBLEPOST=1474560369][/DOUBLEPOST]Атлетико 1 у ствари , сум пишал 2 неможам да изменам. :)
И Динамо Загреб 2, ти 1 си пишал :)

И Динамо Загреб 2, ти 1 си пишал :)

Да да. Видов дека згрешив , али кога кликам на измени не ми го отвара постот. :)

Да се поправам поново. :D

Динамо Загреб - 2
Хајдук - 1
Барса - 2
Реал Мадрид - 2
Атлетико Мадрид - 1

:)

Да да. Видов дека згрешив , али кога кликам на измени не ми го отвара постот. :)

Да се поправам поново. :D

Динамо Загреб - 2
Хајдук - 1
Барса - 2
Реал Мадрид - 2
Атлетико Мадрид - 1

:)
Да не им даде бод Хајдук на Цибалија

Да не им даде бод Хајдук на Цибалија

Не верувам , овие се испаднати уште пред да почне првенството. На 9 натпревари 19 гола примени , со деца од младинска школа играат во одбрана. Хајдук имаше тежок период изминатиот месец , заостанува зад големата тројка и место во европските натпреварувања. Во последните 5 меча имаат само 2 победи , така да чист кец е ова.

Јас уште од 10 саат сабајле ќе одам да уплатам , за во случај да паѓаат коефициентите. :) Само да го има Динамо З во бонусот и ќе биде супер. :)

MZT mamicata mamina da vi ebam 19 poena ne mozea da dadat vo 2/4 kopilinja pak toj idiotot crnecot blokada jade posleden napad...

Sent from my thor using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom