Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Темата се помалку е активна. Не знаев каде ова да прашам и да постирам па ајде во темава ќе постирам.
http://sitel.com.mk/marija-od-gevgelija-stana-prvata-dama-milioner

Зарем нема добитникот право на приватност кога ќе добие повисока сума на пари од Лотарија на Македонија?
20.000 евра не се мали пари во секој случај.
Никогаш никаде не сум прочитал за некого да се објави дека добил седумка на лото, и тоа е демек тајна и право на приватност?
Мене ми е сомнително од Лотарија на Македонија исплаќаат седумки на лото вредни 200.000 и 300.000 евра а никогаш не се објавува името и презимето на добитниците, а за овие 20.000 евра објавуваат добитник.
Воопшто дали е регуларно тоа со тие што добиваат седумка на лото, дали и постојат реално тие добитници е според мене мистерија.

Е шо да не ја киднапират случајно за откуп? :D 20 илади евра се баце, не се 20 милиони.

Него Ренџерс ако не израмни до полувреме , има големи шанси да биде 2 у 1. Ги издоминираа буквално , овие гостите гол на среќа дадоа. Ќе пуштам иљадарче јас , 2.50 сигурно ќе има.

Е шо да не ја киднапират случајно за откуп? :D 20 илади евра се баце, не се 20 милиони.

Него Ренџерс ако не израмни до полувреме , има големи шанси да биде 2 у 1. Ги издоминираа буквално , овие гостите гол на среќа дадоа. Ќе пуштам иљадарче јас , 2.50 сигурно ќе има.

Баце во денешно време за 2 000 денари луѓето едни со други се манипулираат, а камоли за 20.000 евра.
Зборот ми беше, а зошто не се исто така објави име и слика и на добитниците на седумка на лото, имаше седумки вредни над 200.000 евра а никаде не се објавени добитниците. Логично се поставува прашањето дали воопшто и постојат тие добитници на седумки на лото, или се е фарса и парите си ги делат одредени моќници.
Во Америка кога се уплаќа лото, на тикетите убаво си пишува однапред играчите се согласуваат ако бидат добитници нивните имиња и податоци да бидат јавно објавени.
Така треба и во Македонија да биде. А гледам во цела бивша СФРЈ не се објавуваат добитници на лото, се доведува во прашање легалноста на играта.

Грешка си. Избор на добитникот е дали ќе се објави во јавноста. Кога беше тоа лотото Powerball во Америка , 3ца добитници имаше со над 300 милиони долари , ниту еден не беше објавен во јавноста. Само се знаеше од кои држави се , и толку.

1-1.

Ima ponuda igraci u Sportlife ?
So noviov web,nikako da se snajdam ..
I ako ima,koi se granicite na Durant i Irving ?

правев пауза 3 недели, денес уплатив и веднаш ми текна зошто правев пауза, па да беше ќорав, во инвалидска количка, и место рекет да имаше тава па ќе земеше една од овие 11 брејк топкиkaj.png
да имаш 81% освоени поени на втор сервис, а противникот да има 30% и да го загубиш сетот треба да си легенда

Ima ponuda igraci u Sportlife ?
So noviov web,nikako da se snajdam ..
I ako ima,koi se granicite na Durant i Irving ?
Во СЛ не можам да се снајдам ни јас изгледа нема.
Имаш во Моцарт, Дурант ти е 15,5 а Ирвинг 10.5

Во СЛ не можам да се снајдам ни јас изгледа нема.
Имаш во Моцарт, Дурант ти е 15,5 а Ирвинг 10.5
Toa da,gi vidov,stom taka,ke gi pustam u Mozzart ako mozam da stignam od nevremevo ..
Usa -46.5 H1
Irving +
KD + na 1000den.

Ajde barem sea da se aktivirame za olimpiskive,imame kosarka,rakomet,vaterpolo,odbojka.Top sportovi na koii mozes da naprais nekoj denar,da ti se mocam u fudbalot Brazil - JAR 0-0 ....

Уште првата ќе ме заебе
IMG_20160806_192009.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom