Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се верува што гледам со очиве, ја чекам Цибулкова-Дои HG2 -4.5, водеше Дои 2-5 и имаше серва, а сега е 7-5 3-0. Дои буквално не може теренот да го погоди, Господе Боже кој ли ме проколнал бе не е ова можно жими се. :facepalm:

Edit: Ако не е 0-6 ова ја курот ќе си го исечам. Да дае Господ уште 20 цунамиња да ве акнат да ве снема како нација, крв ти ебам незасирена у пичка ја на тебе ретарду еден.[DOUBLEPOST=1469233124][/DOUBLEPOST]За утре

Јас ја имав чиста 2 Дои. :pos: Ја гледав Цибулкова против Радванска, се жалеше на повреда и многу лошо сервираше. Си реков, Дои е многу незгодна, ако сервира вака против неа ќе и ја дупне главата. Не 2-5 за Дои се чуствував многу паметно, после следеше 11-0 за Цибулкова.

11-0. :vozbud:

Јас ја имав чиста 2 Дои. :pos: Ја гледав Цибулкова против Радванска, се жалеше на повреда и многу лошо сервираше. Си реков, Дои е многу незгодна, ако сервира вака против неа ќе и ја дупне главата. Не 2-5 за Дои се чуствував многу паметно, после следеше 11-0 за Цибулкова.

11-0. :vozbud:
И вчера беше лоша Циба, прв сет 3 винери и 15 неизнудени, на крајот 7 дупли, али се е џабе кога она изродон не можеше стадионот да го погоди. Дои ја има тепано Ивановиќ и уште неколку многу добри тенисерки, не е ич некоја незналица па да се дешаваат вакви гомнарии. Ко демон да влезе вчера во неа...
2.25 денес на Конта, Must bet, да и го набијам у гз ја тоа POMEEEEE на Цибулкова.

Norkoping - Gefle 1 i T1 1.52 od mene vi e.
Johnson - Karlovic plus 1.5 na Ivo prv set

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Sevilla 2 1.65
Torino 3+ 1.50
Levante 1 1.60
Benfica - Wolfsburg GG 1.55
Karlovic 2 2.65
Nestor/Roger Vasselin 1 1.70

Ја чекам Нордсјеланд со Мидтјиланд тим1, они секако си изгубија поштено 0:4 без ниту еден сериозен напад.

ако изигра на ниво Гиорги треба да ја плесне дебелогазната Стивенс која нема добра текма изиграно по освојувањето на Чарлстон во април(негде е 1.85 негде 2 коефициент )

Последно уредено:
Ајде бе Винтертур дајте гол ви ебам матер.

ако изигра на ниво Гиорги треба да ја плесне дебелогазната Стивенс која нема добра текма изиграно по освојувањето на Чарлстон во април(негде е 1.85 негде 2 коефициент )
upload_2016-7-26_4-24-7.png

лоша Стивенс,едвај се движеше, и го третираа стапалото нешто, мислам дека има некое кило вишок и од тука извадена е од баланс целата...........на 3-4 пати од игра на мрежа го префрлуваше цел терен :pos:

налетав на твитер на една статија поврзана со наместени натпревари, уствари не се наместени наптревари, туку еве во што е финтата, нели за секој натпревар кој го има во понуда за кладење во живо има скаут на терен кој дава информации, и група новинари тврдат дека многу често скаутите биле потплатувани за да каснат со информации, и на тој начин оние кои ги потплатуваат скаутите може да профитираат од мечот, е сега после мечот многу е веројатно дека скаутот ќе добие отказ, ама тврдат дека вака ги дерат кладилниците, и дека затоа бет365 лимитира многу брзо акаунти, најчесто ова се дешавало на ИТФ и на нискорангираните фудбалски лиги

налетав на твитер на една статија поврзана со наместени натпревари, уствари не се наместени наптревари, туку еве во што е финтата, нели за секој натпревар кој го има во понуда за кладење во живо има скаут на терен кој дава информации, и група новинари тврдат дека многу често скаутите биле потплатувани за да каснат со информации, и на тој начин оние кои ги потплатуваат скаутите може да профитираат од мечот, е сега после мечот многу е веројатно дека скаутот ќе добие отказ, ама тврдат дека вака ги дерат кладилниците, и дека затоа бет365 лимитира многу брзо акаунти, најчесто ова се дешавало на ИТФ и на нискорангираните фудбалски лиги
Токму така, доста вероватно е ова па и сигурно се случува, а еве пак јас на бет365 многу пати налетувам на доцненје во апдејтирање на квотите во живо кога дури имам и следење во живо на истиот меч, последен пример пред 2 дена сабајлето , снукер се игра во Кина, to win current frame за играчот X кога тој влегува во брејк обично паѓа веднаш или го замрзнуваат неколку секунди да видат како ќе изигра следна кугла, но овде квотата си стоеше уште 15-20 секунди иако играчот во овие моменти внесе 3-4 кугли и шансите да го добие фрејмот рипнаа ептен... нешто ситно ставив да видам, ми исплатија, 1 акаунт си имам со години не сакам да ризикувам со валкани игри.... повеќе пати ми се има десено ова... дури можно е и некој инсајдер во бет365 намерно да не апдејтува за некој негов другар дома да уплаќа... секогаш овие работи се дешаваат на натпревари во доцните ноќни часови односно рано насабајле околу 5....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom