Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
koja nenormalna rabota ej, ne mi se veruva, igram teniser koj po izguben prv set ima 1.7 koef za pobeda, znaci apla favorit, vtor set metla, tret set poveduva so 1-0 so brejk, koef za negova pobeda 1.10, i pazi sto se desavaautsajderot lagano si zema 5 gema vo niza, 3 brejka, i poveduva so 5-1, znaci autsajderot na 6 koef lagano zede 5 gema vo niza, Прегледај го приврзокот 154146 vtor mec, teniserka isto apla favoritka, ja igram koga gubese so 1-0 vo setovi, vtor set ja gazi so 6-2, koef za nejzina pobeda 1.22, i tret set pazi sto se desava Прегледај го приврзокот 154145
6-0 zagubi favortikata na 1.22 koef
И ти си нашол кои да ги играш бато,вакви смрдени турнири да ми ја јават утакмицата дека тој ке го земе гемот со 0 не ги играм... овие се најнаместените турнири,и освен ако не најдам некое инфо на нет дека паднала квотата ова она не ги играмkoja nenormalna rabota ej, ne mi se veruva, igram teniser koj po izguben prv set ima 1.7 koef za pobeda, znaci apla favorit, vtor set metla, tret set poveduva so 1-0 so brejk, koef za negova pobeda 1.10, i pazi sto se desavaautsajderot lagano si zema 5 gema vo niza, 3 brejka, i poveduva so 5-1, znaci autsajderot na 6 koef lagano zede 5 gema vo niza, Прегледај го приврзокот 154146 vtor mec, teniserka isto apla favoritka, ja igram koga gubese so 1-0 vo setovi, vtor set ja gazi so 6-2, koef za nejzina pobeda 1.22, i tret set pazi sto se desava Прегледај го приврзокот 154145
6-0 zagubi favortikata na 1.22 koef
od nova godina navamu igram pretezno na ovoj nacin, teniseri koi go izgubile prviot set a imaat 1.7 ili pomal koef za pobeda gi igram da tepaat, veruvaj mi 80% od betovite mi bea dobitni, bet365 ne se ludi da davaat koef od rakav, imaat nonermalno dobri informacii duri i za vakvite turniri, se desavalo teniser koj go ima izgubeno prviot set da ima 1.30 koef za pobeda, ova na dva dobieni seta ni Djokovic nema da ima vakov koef, napraviv dobra para na ovoj nacin, ova denes me iznervira vakvi 2 beta po red sto mi se desija, inace vo globala od ovoj nacin na igra sum vo dobar profitДруже, ако играш вакви турнири стрикно по квоти, без да знаеш како играат тенисерите/тенисерките, ондак не знам што да ти кажам, веројатно си најлош кладилничар у Универузм.![]()
добитен си 4 од 5 и се жалиш ова стварно нема смислаod nova godina navamu igram pretezno na ovoj nacin, teniseri koi go izgubile prviot set a imaat 1.7 ili pomal koef za pobeda gi igram da tepaat, veruvaj mi 80% od betovite mi bea dobitni, bet365 ne se ludi da davaat koef od rakav, imaat nonermalno dobri informacii duri i za vakvite turniri, se desavalo teniser koj go ima izgubeno prviot set da ima 1.30 koef za pobeda, ova na dva dobieni seta ni Djokovic nema da ima vakov koef, napraviv dobra para na ovoj nacin, ova denes me iznervira vakvi 2 beta po red sto mi se desija, inace vo globala od ovoj nacin na igra sum vo dobar profit
ovoj den mi se desi taka 2 meca vo niza i me iznerviraa jbg, morase negde da ja istresam nervozata, inace jas se cudam na kladilnicite od kade moze da imaat tolku informacii za ovie teniseri od ITF turnirite, da gubi teniser so 1-0 vo setovi i da mu dades 1.30 koef za pobeda, na vakvi turniri ili imaat strasno dobri informacii ili premnogu se baziraat na pocetniot koeficientдобитен си 4 од 5 и се жалиш ова стварно нема смисла
иначе според мене добар начин на игра е кога губи фаворитот рипа коефициентот на него и добива валуе, но не секој фаворит, не е некој фаворит ако е 1000+ на ранкот
ovoj den mi se desi taka 2 meca vo niza i me iznerviraa jbg, morase negde da ja istresam nervozata, inace jas se cudam na kladilnicite od kade moze da imaat tolku informacii za ovie teniseri od ITF turnirite, da gubi teniser so 1-0 vo setovi i da mu dades 1.30 koef za pobeda, na vakvi turniri ili imaat strasno dobri informacii ili premnogu se baziraat na pocetniot koeficient
Ти на мал пад на квотата веднаш сакаш да ти понудат да профитираш ? Мора да има поголем пад на квотата за да ти понуди профит... барем најчесто е така во моите случаеви, а на одредени мечеви и уште потешко ми нуделе профит..bas bi sakal nekoj od bet365 da mi objasni na koj nacin im funkcionira cash out opcijata, uplakjas na 3.40, vo momentot ima 2.75, i cash out ti dava pomalku od uplatata, se kosi so sekoja logikaПрегледај го приврзокот 154240
Епа ако го потврди брејкот ќе ти даде поголем кеш аут .. а доколку го земе сетот може и 60% од добивката да ти даде кеш аут.. не може одма ... откако ќе го изиграш бетот за кеш аут имаш 90% од влогот вака ете направил брејк па ти го кренале кеш аутот на 99% од влогот.bas bi sakal nekoj od bet365 da mi objasni na koj nacin im funkcionira cash out opcijata, uplakjas na 3.40, vo momentot ima 2.75, i cash out ti dava pomalku od uplatata, se kosi so sekoja logikaПрегледај го приврзокот 154240