Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Бушар бе глупачо една, како ја пишав и ја не знам, најлош спорт што постои!

дека го мрази
Не, него малиов е многу добар, го гледав претходните два меча, искина ликот. Вани е повеќе земјаш, но има сосема солиден сервис и не е толку лош и на тврда. Сантилиан е пред животна шанса да заигра во 1/2 финале на еден Челенџер турнир, крв ќе проплука денес ако треба, па затоа и играм на него.

Да ти ебам мелезот афричко-јапонски:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:. Цел сет го доминира и на крај од 5-1 во тајбрејк 5-7 изгуби.Последните три поени во мрежа.На 4-5 сервира Вани и два обични сервиси и овој пробува да ги блокира и најдоле во мрежата.

А Вани каков волеј дроп шот изигра све да му ебам.Тој беше поен за пресвртот.Ама копилево Сантиљан прв сервис не убаци,заглави со вториот сервис све да му ебам.Ја реков Вани ќе се демотивира после поенот што го изгуби на 1-4,кога Сантиљан од Пишкупија му направи винер со бекхендот,а испадна дека Сантиљан го потцени.:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Судијата со пола око гледа изгледа,еден куп катастрофални одлуки.

а по мене валуе бет е Монфилс, овде во дуелот со Раонич на двата му се шансите да пројдат 50/50 во одлична форма се и двата,едино поодморен малку е Раонич

на кој му стиска 2.90 квота вреди да се проба

ЕДИТ во копачка е 3.25, а на нет и поголеми коефициенти има,која кражба се врши со коефициентите кај нас :tapp:

Да ти ебам мелезот афричко-јапонски:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:. Цел сет го доминира и на крај од 5-1 во тајбрејк 5-7 изгуби.Последните три поени во мрежа.На 4-5 сервира Вани и два обични сервиси и овој пробува да ги блокира и најдоле во мрежата.

А Вани каков волеј дроп шот изигра све да му ебам.Тој беше поен за пресвртот.Ама копилево Сантиљан прв сервис не убаци,заглави со вториот сервис све да му ебам.Ја реков Вани ќе се демотивира после поенот што го изгуби на 1-4,кога Сантиљан од Пишкупија му направи винер со бекхендот,а испадна дека Сантиљан го потцени.:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Судијата со пола око гледа изгледа,еден куп катастрофални одлуки.
Па кој ти е крив стефан шо го слушаш :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
аииииии што направи Сантилиан во тај брејкот мајко мила :facepalm: 5-1 5-7, класичен чоук, умре од смрт.

а по мене валуе бет е Монфилс, овде во дуелот со Раонич на двата му се шансите да пројдат 50/50 во одлична форма се и двата,едино поодморен малку е Раонич

на кој му стиска 2.90 квота вреди да се проба

ЕДИТ во копачка е 3.25, а на нет и поголеми коефициенти има,која кражба се врши со коефициентите кај нас :tapp:
на кој му стиска со здравје да троши

upload_2016-7-30_14-13-31.png

Makedonija u18-Ungarija u18 gi igram tim 2 85,5+,uplakam i gledam 88,5 totalot.Ne go stornirav i gulasive 7 i pol minuti kos ne dadoa.:facepalm:

Da ne mozes na nasive da gi izdominiras,a nema sport kaj sto ne demolirani posledno vreme.:mad:Cudo.

Makedonija u18-Ungarija u18 gi igram tim 2 85,5+,uplakam i gledam 88,5 totalot.Ne go stornirav i gulasive 7 i pol minuti kos ne dadoa.:facepalm:

Da ne mozes na nasive da gi izdominiras,a nema sport kaj sto ne demolirani posledno vreme.:mad:Cudo.
Затоа ни направија 23-3 серија, не се лоши до толку младиве, за оваа Б дивизија, да му идеше шутот на Викторче и ќе водевме...

Некој да има инфо за тенисот Л.Керкхове-К.Џовине?

Во Германија мислам дека се игра турниров.

Андерлехт из двојку у кец за паре бајо мој

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom