Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
200 коефициент за влез во финале.......:pos::pos:
Само денешните полуфиналисти стојат во понуда затоа чудно ми дојде толку голем коефициент да е само за влез. А колку сме утепани и на музичко поле, немаше да ме зачуди голема квота.

I so pobatal pesni vleguvale ovie sugive soliden koef e da se proba vredi dosta politika ima tuka[DOUBLEPOST=1462902694][/DOUBLEPOST]
Mislam mojt
Не е битно колку е добра песната, битно е кој ти се другарчиња да гласаат за тебе. Грција последниве 20 години од кога настапува Македонија , секоја година бар у први 10 завршува. Последниве години кога ги воведоа полуфиналињава сите ги има поминато.

Nadal,2-0 ferer,2-0 halep, kyrgios

Sent from my SM-G925F using Tapatalk[DOUBLEPOST=1462986130][/DOUBLEPOST]Да ти ебам цицкиштата Халеп

Последно уредено:
Литвос Ритас гнасите, губат од умрен нептунас 10 разлика дома. Ноу комент

Кис сервира како пореметена,неверојатно нешто.Над 85% погодува прв сервис.3 аса по ред во последниот гејм.:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::несвест:

Не знам со кого игра утре,ама ја ставам на тикет 1000%.:icon_mrgr:

Тием 2ка, Федерер влече повреда на грбот, денес едвај со 180 сервираше.
[I was] cautious, but extremely happy," said Federer. "I was expecting to lose in straight sets today. That was the mindset going in, so to win in straights is actually a really big surprise to me. I played cautious, and I only decided after the warm-up that I was actually going to play. So for me it was a big match on many levels."

[I was] cautious, but extremely happy," said Federer. "I was expecting to lose in straight sets today. That was the mindset going in, so to win in straights is actually a really big surprise to me. I played cautious, and I only decided after the warm-up that I was actually going to play. So for me it was a big match on many levels."
Киргиос ми иде на 1 со хендикеп т.е со 3.5 гема ..

коефициент примамлив, но после гледањето хајлајтсите од вчера и што СЕ Федерер не изваде од репертоарот + солидно движење не би ставил на Тием..........тоа со сервисот можеби е од тактички причини,се гледа во размените вчера го доведе Зверев на работ на лудило

поо колкав идиот сум .. кога ќе ми згрешеа до сега некој тип на тикетот не менував никогаш . денес како за баксуз уплаќам тикет и го имав пишано Нишикори - Гаске 9.5+ прв сет , ми го искуцаа 1 хендикеп со 3 или повеќе гема разлика да тепа јапонецов и отидов го сменав.. еве го 2 брејка на старт изеде глупаков француски ..

коефициент примамлив, но после гледањето хајлајтсите од вчера и што СЕ Федерер не изваде од репертоарот + солидно движење не би ставил на Тием..........тоа со сервисот можеби е од тактички причини,се гледа во размените вчера го доведе Зверев на работ на лудило

Па Ѕверев и Тием не се исти играчи, тоа е проблемот. Ѕверев лошо реагира на дроп шотови, а Тием е многу брз играч и одличен во дефанзива.

7-6 6-4, очекувана победа на Тием. А вечер и Белучи ќе покрие хендикеп против Ноле кој има проблеми со долниот дел на грбот и го прекинал вчерашниот тренинг.

Па Ѕверев и Тием не се исти играчи, тоа е проблемот. Ѕверев лошо реагира на дроп шотови, а Тием е многу брз играч и одличен во дефанзива.

7-6 6-4, очекувана победа на Тием. А вечер и Белучи ќе покрие хендикеп против Ноле кој има проблеми со долниот дел на грбот и го прекинал вчерашниот тренинг.
браво , одличен погодок беше ова секоја чест

ПСЖ - Монпеље -3,5 @ 2.00

ПСЖ веќе е шампион во француската лига, додека Монпеље се бори сеуште за второто место кое води во ЛШ, меѓутоа со победата на Сент Рафаел вчера, некако изгледа тешко достижно со оглед дека денес играат со ПСЖ. ПСЖ се со фул ростер и се спремаат полека за Ф4 во Келн, додека Монпеље се без Симонет кој ја заврши сезоната поради повреда. За пофалба им е голманот Жерар кој во последно време бележи добри партии. ПСЖ има доста поквалитетен ростер и очекувам вечер да нагази од почетокот, сепак ова е дерби и сезонава веќе 2 пати загубија од Монпеље, еднаш во лигата и во финалето во купот. Играта на Монпеље претежно се базира на тројката десно Кавтичник/Доленец и Гајиќ. Кавтичник доста често игра како среден и сите напади претежно им одат по таа страна, со правење на вишок на крило или некое додавање за пикер. Ако успее ПСЖ да ги затвори колку-толку на оваа страна, сигурно победуваат со барем 4-5 гола разлика. Гребиј се врати од повреда кај Монпеље ама доста промашува, не е во некоја солидна форма. Ме плаши само да не влези ПСЖ опуштено во мечов и да гледаме голеада на двете страни. Сепак се поквалитетни и очекувам да влезат мотивирано, барем да им се одмаздат за поразот во купот. :icon_mrgr:

Има елементи Белучи да му земе сет на Џокац ? 4.30 коеф во бет сити, вреди ли да се проба ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom