Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Предаде Монако пред мечот.Monaco 1-1 2,35![]()
Сега се враќам од кладилница,ми вика откажан е натпреварот цц. Сингл ќе го играв,а го мислев од вчера.Наместо него ги изиграв Башчински + и Клепац/Среботник сет да земат.Предаде Монако пред мечот.
Jas pak mislev ke tepa Pouille, definitivno e pokvaliteten teniser, ama sepak ke ostane misterija.Сега се враќам од кладилница,ми вика откажан е натпреварот цц. Сингл ќе го играв,а го мислев од вчера.Наместо него ги изиграв Башчински + и Клепац/Среботник сет да земат.
Последно време игра одлично Пуи/Пули ,ама и Монако влезе во добра серија.И тој мака мачи со повредите,инаку се работи за опасен тенисер.Jas pak mislev ke tepa Pouille, definitivno e pokvaliteten teniser, ama sepak ke ostane misterija.
Sent from my SM-G900I using Tapatalk
Tocno deka i toj vleze vo dobra serija, no poslednata pobeda protiv Wawrinka ne e merilo bidejki Stan si dozvoli 52 neiznudeni greski, a Pouille mu odrza lekcija na isto taka mizerniot Ferrer.Последно време игра одлично Пуи/Пули ,ама и Монако влезе во добра серија.И тој мака мачи со повредите,инаку се работи за опасен тенисер.
Подобро што предаде,ако играше повреден ќе го пцуев поприлично.![]()
2:1 tochen rezultat za KeiThiem-niskkori 22.5 plus???
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ja bi 2:1 za vrsnakov ama ke vidime2:1 tochen rezultat za Kei![]()
Ибра дава гол 1.45, Ибра двоен стрелец 2.2 последен натпревар му е на сељаков и верувам ќе сака да се искурчи до максимум.[DOUBLEPOST=1463215644][/DOUBLEPOST]П.С ако е точна информацијава, ова може да биде добар сингл, 1.9 има за Азиски -1Ima nesto solidno za utre?
Sent from my SM-G900I using Tapatalk
ибра добива црвенИбра дава гол 1.45, Ибра двоен стрелец 2.2 последен натпревар му е на сељаков и верувам ќе сака да се искурчи до максимум.[DOUBLEPOST=1463215644][/DOUBLEPOST]П.С ако е точна информацијава, ова може да биде добар сингл, 1.9 има за Азиски -1