Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За сабајле, Мугуруза 2 квота, Гиљермо Гарсија Лопез 3.20 квота, па шта очете више???? :kafence:

Мугуруза во тај-брејкот во вториот сет денес го свитка зглобот на ногата и на 3-3 бараше медицински тајм-аут. Преостанатите поени до крај тешко се движеше и слабо сервираше, чувстуваше болка на левата нога при сервис и не можеше силно да сервира.

И мене ме влече коефициентот ептен, одлична беше денес, ама после ова се мислам дали да ја одиграм.

Мугуруза во тај-брејкот во вториот сет денес го свитка зглобот на ногата и на 3-3 бараше медицински тајм-аут. Преостанатите поени до крај тешко се движеше и слабо сервираше, чувстуваше болка на левата нога при сервис и не можеше силно да сервира.

И мене ме влече коефициентот ептен, одлична беше денес, ама после ова се мислам дали да ја одиграм.
Не и е ништо верувај ми, повеќе се усра од тоа што пропушти меч топка и направи 300 глупости на 6-5. Ќе ја бандажираат и ќе трча ко бесна.

На Барса 4 ќе и дадат , на мртвиот Гетафе неможат да му претнат. Мрш мамицу вам безобразну. :kuracc:

цела работа со аугсбург т.е. партизан ме тера да помислам и на динамо загреб и бате борисов, всушност ние (меѓу кои и јас) ги потценуваме и мислиме дека се на ниво на шкендија вардар и доколку играат со екипа од подобри лиги т.е. во случајов лига од топ 5 најдобри лиги, мислиме дека е тоа зицер на денот. Кога ја гледаме како зицер воопшто не помислуваме на тоа дека најдобрите таленти од бивши ју простори виза за трансфер во подобра екипа од европа најчесто добиваат преку динамо партизан ц.звезда, тоа значи мотивот кај дечките од партизан за докажување е на највисоко ниво.
Како и да е кога се игра сингл мора да си подготвен и на губење пари, чисто за да не не стерфи инфаркт при евентуална загуба.
Ептен го затупив, ај сеа да кажам што играм денеска.
понудава е некако тапа па одам со 5 утакмици Х уплата по 150 ден. две да погодам во позитива сум.

урал Х
фк волунтари Х
арминиа биел. Х
алмере с. Х
дармштад Х

ПС
Дали некој ја знаете странава http://www.bet-mate.co/index.html ми ја кажа еден другар наводно имало податок по колку пари се уплаќани на некоја утакмица, мене таков податок да има некој портал ми е неверојатно?
није лошо, 500 ќар кој ти ги дава :)
ќе беа 1000 сандро вагнер сељакот да не го промашеше пеналот за дармштад

5 dena,9000 minus.
Utre M.City 1&3+
Glenavon gg3+ i nekoja 1.5/1.6 koef na 1000.
V ZK imaat dakeku pogolemi koef nego SL.

Сите ГГ...
12141547_10154240559289745_4731973811075152470_n.jpg

Да ти ебам Селта Виго пичка ви мајчина ќорава саката кретени абе изгубете ама барем еден гол да дадете ццц

Дајте бе една што ви е најсигурна за утре да им ебам матер

Alessandria - Albinoleffe 1 1.5
Domakinite se podobra ekipa, finansiski stabilni i ambicii za vtora liga! Albinoleffe nisto posebno, daleku se od tie vreminja koga bea stabilni vo Serie B.

Como - Ascoli 1 2.2
Mecot ke se odigra vo Novara, znaci vo neutralen teren. Se vrakja kaj Como za utresniot mec Ganz. Dobro e sto pred nekolku dena Novara-Como 0:2 zavrsi, znaci pak ke igra vo toj stadion Como i protiv poslab protivnik i so EBAGUA vo napadot mislam ke pobedat.

Последно уредено:
сандерленд 3+
crewe 0-2г
коеф 3,5

ангерс 3+
ексцелзиор 3+
коеф 3,5

гранада 3+
херта 0-2г
коеф 3,5

челзи 1
торино 2
коеф 3,5

ѕвезда (кошарка) 1
малага 1
ферер (тенис) 1
коеф 3,5

уплата на сите по 200д.
среќно!!!

Челзи - 1
Сити - 1
Јуве - 1 Т1
Јунајтед - Х2
Лион - 1

Ова има нешто над 10 коеф , најмногу ми фаќа око за 2та дена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom