Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
После многу многу одамна денес уплатив пак лига на превaрантите, и никогаш повеќе, незнам зошто уплатив кога ги знам шо говеда се, поздрав до ливерзул сакатите.

шалке ГГ
монако ГГ
коеф 4

марсеј 1
легиа 1Х
ливерпул 3+
коеф 4

аугсбург 1
краснодар 1
локомотив москва 4+
коеф 4

и денеска ќе одам со победничкиот рецепт ;) на трите тикети по 200уплата.
среќно
лига европа беше и остана најместачко натпреварување

Квотата за Аугсбург да победи беше во стил 'на здравје бричењето' . Како бе му дале 1.60 на екипа шо не знај з а победа и има примено 649346960164 гола во последните 5 натпревари и е закована на дното на табела, не дека Партизан се нешто поарни ама сепак не беше реален коеф. за Аугсбург и не гледам логика како го направија толкав фаворит, ни се во форма ниту пак по квалитет на играчи се нешто поарни Аугсбург.

Партизан беше во ненормална криза, коефициентот си беше добар. Букмејкерите многу ретко грешат.

И после денеска некој ако каже дена не чини ЛЕ тогаш стварно нешто со начинот на кој играте не чини. Денеска буквално беше перфектен ден и од 10 луѓе кои прашав 9 беа добитни. Еден мој пријател се офајди со 1000 евра.

Победија скоро сите фаворити кои се квалитетни тимови, а им треба победа. Намерно споменувам квалитетни тимови, бидејќи ако некој ги става во таков кош Ливерпул или Аугсбург тогаш самиот си има проблем. Фиорентина, Наполи, Лацио, Вилереал, Брага, Шалке. 6 фаворити, 6 победи. Подобро од ова стварно не можам да верувам дека ќе се деси некогаш. Плус тоа што паднаа голови на мечеви кои се очекуваше тоа (пред се Селтик со турците), али тоа и не е толку битно.

Не го разбра постот. 1.6-1.8 за 1 и се знае што следува.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Да брат, само што сите го типувавме аАусбург пошто Партизан се очајни и у српската смрдљива лига не можат да сврзат поише од 2 победи у 5 меча као главни фаворити за титула со звезда а и реално едно нешто имаат Германците што немаат словениве а тоа е никогаш не се предаваат.

Е ама вчера очигледно си ги смениле улогите, све да им ебам и нив и волчјата дупка лелелелел коса ми се крена.

Да брат, само што сите го типувавме аАусбург пошто Партизан се очајни и у српската смрдљива лига не можат да сврзат поише од 2 победи у 5 меча као главни фаворити за титула со звезда а и реално едно нешто имаат Германците што немаат словениве а тоа е никогаш не се предаваат.

Е ама вчера очигледно си ги смениле улогите, све да им ебам и нив и волчјата дупка лелелелел коса ми се крена.
Партизан очајни, Аугсбург заковани на 16 место. Не знам од каде фаворит. Затоа ЛЕ се игра против вакви "фаворити".
Јас сум глуп што ваквите ги пробувам Х, а ги имав Партизан 2 заедно со Марсеј 2 и Бриж 2, ама ме заеба Ливерпул 2 :D

Наполи, Фиорентина, Базел, Шалке и Виљареал правеа 10 коеф со една 10 бона позз :D

Него дај нешо за денес да склопиме...се мислам за селта на 1.44 и трабзон 1.67 коеф

предлог некој? :D

цела работа со аугсбург т.е. партизан ме тера да помислам и на динамо загреб и бате борисов, всушност ние (меѓу кои и јас) ги потценуваме и мислиме дека се на ниво на шкендија вардар и доколку играат со екипа од подобри лиги т.е. во случајов лига од топ 5 најдобри лиги, мислиме дека е тоа зицер на денот. Кога ја гледаме како зицер воопшто не помислуваме на тоа дека најдобрите таленти од бивши ју простори виза за трансфер во подобра екипа од европа најчесто добиваат преку динамо партизан ц.звезда, тоа значи мотивот кај дечките од партизан за докажување е на највисоко ниво.
Како и да е кога се игра сингл мора да си подготвен и на губење пари, чисто за да не не стерфи инфаркт при евентуална загуба.
Ептен го затупив, ај сеа да кажам што играм денеска.
понудава е некако тапа па одам со 5 утакмици Х уплата по 150 ден. две да погодам во позитива сум.

урал Х
фк волунтари Х
арминиа биел. Х
алмере с. Х
дармштад Х

ПС
Дали некој ја знаете странава http://www.bet-mate.co/index.html ми ја кажа еден другар наводно имало податок по колку пари се уплаќани на некоја утакмица, мене таков податок да има некој портал ми е неверојатно?

Партизан беше во ненормална криза, коефициентот си беше добар. Букмејкерите многу ретко грешат.
Знам дека Партизан е во криза ама Аугсбург е во уште поголема криза, иначе мислам дека букмејкерите не грешат туку ги намамват играчите со таквите коеф.

Што е ова бе Металац - Партизан 10,5 е хендикепот за Металац. Па јес да се во криза ама Металац не е Реал мадрид да го ебам. Чист H2.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom