- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Ливерпул и Марсеј 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
лига европа беше и остана најместачко натпреварувањешалке ГГ
монако ГГ
коеф 4
марсеј 1
легиа 1Х
ливерпул 3+
коеф 4
аугсбург 1
краснодар 1
локомотив москва 4+
коеф 4
и денеска ќе одам со победничкиот рецептна трите тикети по 200уплата.
среќно
Извини ти на колку квота играш, 30?Аугзбург сигурен 1, тоа се тие 1.60 коеф.![]()
Не го разбра постот. 1.6-1.8 за 1 и се знае што следува.Извини ти на колку квота играш, 30?
Не го разбра постот. 1.6-1.8 за 1 и се знае што следува.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Партизан очајни, Аугсбург заковани на 16 место. Не знам од каде фаворит. Затоа ЛЕ се игра против вакви "фаворити".Да брат, само што сите го типувавме аАусбург пошто Партизан се очајни и у српската смрдљива лига не можат да сврзат поише од 2 победи у 5 меча као главни фаворити за титула со звезда а и реално едно нешто имаат Германците што немаат словениве а тоа е никогаш не се предаваат.
Е ама вчера очигледно си ги смениле улогите, све да им ебам и нив и волчјата дупка лелелелел коса ми се крена.
Знам дека Партизан е во криза ама Аугсбург е во уште поголема криза, иначе мислам дека букмејкерите не грешат туку ги намамват играчите со таквите коеф.Партизан беше во ненормална криза, коефициентот си беше добар. Букмејкерите многу ретко грешат.
H1Што е ова бе Металац - Партизан 10,5 е хендикепот за Металац. Па јес да се во криза ама Металац не е Реал мадрид да го ебам. Чист H2.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk