Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
А таман бев спремен да пцујам по Меси и Нејмар ала Џонтра. :D Да му ебам главата голема на Матје. :love:
ja hobit triologijata vetiv ke ja gledam pak utre ako midzetive tepaat, i toa e toa, imav opcija od vikendov da bidam minus 3100, ili dobiten .... 1700 :pos:
Taka da,
matie :pusigo:ja

today was a good day

:popce:

Ај кренете рака сите што ќе се наденеме на Порто утре. Ме занима колку маченици ќе бидеме.

Остај Порто, ами за Сити 1.70 - 1.80. Шукурац играат против Палас, ова ми е најубав коефициент оваа година досега, онака и да падниш да не ти е криво. Којзнае кога пак на Сити со екипа од средина на табелата ќе му дадат коефициент повисок од 1.50. Па и овие за ништо не играат, угоре им е високо, удолу длабоко. Па и Сити со нив има речиси 100% ефект, ова мора да е бет на денот. Исто ко вчера кога на Барселона им дадоа 1.60 против факинг Селта.

Остај Порто, ами за Сити 1.70 - 1.80. Шукурац играат против Палас, ова ми е најубав коефициент оваа година досега, онака и да падниш да не ти е криво. Којзнае кога пак на Сити со екипа од средина на табелата ќе му дадат коефициент повисок од 1.50. Па и овие за ништо не играат, угоре им е високо, удолу длабоко. Па и Сити со нив има речиси 100% ефект, ова мора да е бет на денот. Исто ко вчера кога на Барселона им дадоа 1.60 против факинг Селта.
Ја гледаше утакмицава? И не знам кај било 1.60 коефициент...може некој супертип.

сигурно супер тип пошто од 1.40 нигде не беше погоре

напад од 450 милиони евра ги вади дефанзивец да победат, треба да се укини името спорт,тоа да важи од 5та лига надолу,ова СЕ искомерцијализирано упм да фатат

Шо да се откажам брат, Кил ова ми го прави трет или четврти пат во последниве сезона и пол. Лани исто не знам со кој играа, а можно е со Некар да беше, икс изиграа дома после 500 години по ред без никаков кикс на домашен терен, значи тука се вбројува и нерешеното како опција, па потоа да ме искинат со Флензбург на Ф4 каде водеа убедливо и си ебаа мајката на крај. Само не сфаќам зошто мораше икс да заврши, како не изгубија се да им ебам фашистичко у тоа точкастите мртовци. Па и на крај мораше Палмарсон пречка и НА ЛИНИЈА ДА ПАДНЕ ТОПКАТА, ЗА ДА УМРАМ ОД НЕРВОЗА. Онака ме глеаше топката и ми се смееше у фаца, вика: ПУШИ КУР СТЕФАН, КИЛ ЌЕ ОСВОИ ТИТУЛА А ТИ ГОЛ ЌЕ ШЕТАШ.

Сеа со Магдебург играат у гости у вторник или среда, 2ка ја пишувам со сите пари што ги имам, ако треба ќе се позајмам, а дај Боже да не тепаат и да не освојат титула на крај.

Иначе според ракометните “експерти“ од Кајгана, одредени нормално, изедначени биле Кил и Некар, мај ес изедначени, Кил има за класа појак тим, ама ете ќе се погоди некад ваква утакмица и тоа е тоа. Башка овие мувлите сите битни утакмици ги изгубија сезонава, а сеа најдоа баш икс да играат се да им ебам, на чело со тоа Егдал Дуриц хермафродитот мртов што се радува како децана од 7 години што тренираат баскет кога ќе дадат кош на утакмица.
Со Магдебург има 1 да ја играм и со Сегед исто ке им ебам смрдените гниди

денес вака нит сумвидел нешо нит ке проверам
чорли 3+
Басингтоук 3+
Гисли 3+

чорли 3+
Басингтоук 3+
Гисли 3+
овие во двор да не ти играат :icon_lol:

ако сакаш стави од кои лиги и спортови ги вадиш твоите типови за нас шо не гледаме од носот потаму :icon_mrgr:

чорли 3+
Басингтоук 3+
Гисли 3+
Бајо, клин са клином се избија. :D
Вујин ќе игра ли со Магдебург?

Ја гледаше утакмицава? И не знам кај било 1.60 коефициент...може некој супертип.

Ја гледав на делови, во меѓувреме комар играв :) Имаа шанси Селта не викам не, ама и да ме паднеше немаше да ми е криво. Ќе ми биде криво Барса да ме падни на 1.15 ако ја играм, на 1.60 ич криво нема да ми е. Инаку 1.59 беше во Копачка во Супертип, ја врзав со Шахтјор, Чанг и Аргуело, 2.9 квота, бонбона.
Денес Сити 1.77 во СЛ, шо ги ебам ќе ги сечам.

овие во двор да не ти играат :icon_lol:

ако сакаш стави од кои лиги и спортови ги вадиш твоите типови за нас шо не гледаме од носот потаму :icon_mrgr:
Англија Саут и Норт :D
Бајо, клин са клином се избија. :D
Вујин ќе игра ли со Магдебург?
Кој сака нека игра овие Магдебург дома се опасни башка по киксов на Фленсбург на трето ке избијат место ми се чини со Сегед исто ке ги играм и на двете има 4 икусур за да губат една нека изезе ќар ке сум :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom