Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ја мислам така, али јас и ти ја играме, доволно материјал за да ни се ебе мајката.Oваа утакмица е за милион денари..не гледам како Кил утре нема да победи
Смееш. До 20:00 часот.Decki smeam da podignam pari vo druga Zlatna Kopacka kaj so ne sum uplatil? Poso uplativ vo Ilinden na rabota,a tuka iam u maalo? I od koga se podigaat pari..
Ги препишав од тебе Кил и Ноле, се надевам денес ги гаѓашИ ја мислам така, али јас и ти ја играме, доволно материјал за да ни се ебе мајката.
Него оној Мелцер бе ццц, да му ебам тоа неписмениот сељак, од Коларини изгуби еј, Коларини кој АТП турнири игра еднаш во три години. И тоа како стока изгуби, ај нека иде у пензија да не ми се матка веќе по допуни зашо ќе му ебам мамицата.
Брат од кај добиваш вакви инсајдерски информации?Чисто за информација за сите кои играат врзани тикети на фаворити, вчера беше еден од најлошите денови во историјата на кладилниците, направија милионски загуби. Ако играте на тој начин, а вчера не бевте добитни, можеби е време да размислите за кариера во сточарство, на пример.
Јас ја ставив уште кога те прочитав утрово, тоа е тоа...Киел без двајцата голмани и без двете десни крила...
Треба да тепаат пак, али се мислам сеа дали да ги играм.
Ќе ги тепаат бе, појаки се.Јас јас ставив уште кога те прочитав утрово, тоа е тоа...
Брат од кај добиваш вакви инсајдерски информации?![]()