MiaSanMia
Chipolopolo
- Член од
- 7 април 2012
- Мислења
- 9.974
- Поени од реакции
- 8.682
Доста му е више..Пела е типичен земјаш,а овој си направи авантура и успеа да стигне до финале.Против Клезар губеше 4-0 во решавачкиот сет.Овој McGee J. го пратам од почетокот на турниров и во сите мечеви беше аутсајдер и сите ги доби до сега, во прво коло со Џумхур на 3 коеф, после ги доби Молтени и Клезар, и вчера на 4.50 коеф победи против Лоренци, вчерашниот меч го гледав од почеток до крај и можам да кажам дека 5-6 поени беа фантастични од негова страна, во 2-3 наврати на мрежа одигра како да е топ 5 дубл играч, и имаше неколку добри винери од форхенд, лоша страна му е што знае да влезе во серија на дупли грешки, вчера во еден гем дури 3 по ред направи, и денес е поставен за аутсајдер против Пела, има 2.50 коеф
, овој Пела исто му гледав 2 меча на овој турнир, не ми остави впечаток ништо посебно освен што има солиден прв сервис и доста често го убацува и освојува доста ефтини поени така, изедначен меч според мене е ова па дури и мала предност би му дал на Ирецот
Со Џумхур го гледав,го доби бидејќи Џумхур се откина од правење грешки.Е сега импресивно делува победата над Лоренци ама не верувам Пела да пропушти ваква шанса.
Пела е левичар и игра доста паметно со слајс сервис..мислам дека тоа ќе му направи многу проблем на Мекги.
Мене ми изгледа како добар кец ама што како,ќе видиме за некој сат.