Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Boston - Sullinger(13,5) over[DOUBLEPOST=1422996581][/DOUBLEPOST]Зa утре
14:30 D. Istomin - M. Jaziri 1 1.45

Генк се по список да ви ебам ако не тепате, како може пенал промашија само уште неа и манчестер ги чекам.

И пак истата приказна..онај Џери куроглајот ја сврти ама Баерн си еба мајката поради идиотот Боатенг кој влезе нинџиски и ме попарија..ајде бе у курац

Леле кај го прочитав Стефан кај се запустив..го уплатив Џери и моментално игра како аматер,Ескобар кој е 6000000-ти на ранг листата му држи лекции по тенис и со левата делува како Надал..си реков не играм повеќе тенис бидејќи е дебилен спорт и повторно се докажува тоа..да ти ебам и Џери и се
Прво не е Џери него Јари или Хари.
Второ, не сумњај у мене, а и у тенисот ко спорт.
Трето, не ме нервирај, заокружи го и поспрдај се.
Четврто, продолжението на мечот Баерн-Шалке во второто полувреме беше 0 секунди. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Ова прв пат во животот го гледам, второ полувреме да не продолжи ни минута, жими се сега се имам видено во животот.

Прво не е Џери него Јари или Хари.
Второ, не сумњај у мене, а и у тенисот ко спорт.
Трето, не ме нервирај, заокружи го и поспрдај се.
Четврто, продолжението на мечот Баерн-Шалке во второто полувреме беше 0 секунди. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Ова прв пат во животот го гледам, второ полувреме да не продолжи ни минута, жими се сега се имам видено во животот.
Изгледа мака му е на судијте во Германија да трчат после 90та
Секогаш или 1 или 2 минути дават, нормално и вака прат испади без ниедна минута продолжение
А 3 минути ќе дат ако умри некој на терен и да има застанато играта за то време

Секогаш или 1 или 2 минути дават, нормално и вака прат испади без ниедна минута продолжение
Добро, има некој што ги контролира овие судии? Жими една мајка прв пат во животот го гледам ова. Па дури и на решени утакмици, со по 5-0 водство даваат по 1-2 минути продолжение, а не на утакмица која е 1-1 и во второто полувреме се извршени 5 измени. Не дека Баерн ќе дадеше гол ама срамота е ова бе, срамота.

за да дадат 3 миунти буквално треба да умри некој на терен и да поминат 20 минути..какви идиотски правила имаат во Германија нека си ебат мајката ...идиоти

за да дадат 3 миунти буквално треба да умри некој на терен и да поминат 20 минути..какви идиотски правила имаат во Германија нека си ебат мајката ...идиоти
То е клошари се
Во Англија минимум 3 мин. на секоја утакмица со извршени замени и сл.

Мислам дека во Германија измените се вкалкулираат како нормално потрошено време, т.е не се земаат во предвид при давање на продолжење на одреден натпревар.

Абе Баерн уште 120 мин. да играа пак гол не ќе дадеа.

Мислам дека во Германија измените се вкалкулираат како нормално потрошено време, т.е не се земаат во предвид при давање на продолжење на одреден натпревар.
И сакаш да кажеш дека во второто полувреме немало ниеден прекин? ДЕбили тешки се тоа Немците, пробуваат нешто посебни да бидат, затоа и им е срање таа мртвата БАЈЕРН лига.

Мада кој ни е крив, Баерн за 1.20 против Шалке нема никаква вредност.

Прво на око што ми падна вчера беше ниската квота на Баерн, 1.13 на bet365 и си реков не вреди дефинитивно покрај 8+ пред вториот, а и Шалке се сепак четврти.
Препишав денес тикет 2.5 квота во кој беше и Баерн, ама скапаниците мораа да одиграат реми, а замислите покрај спасен пенал и водство од 1-0 во 67. минута... толку пати видено, набргу 1-1... сигурно случајно?

Back
На врв Bottom