- Член од
- 15 октомври 2013
- Мислења
- 4.348
- Поени од реакции
- 3.987
FT 21 - 27Шведскa Рaкoмет
Oннередс-Скoвде 2 @ 1.50
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
FT 21 - 27Шведскa Рaкoмет
Oннередс-Скoвде 2 @ 1.50
Создравје да се трошат кај тие што ме послушаа, јас ја пробав и со хендикеп на 300ки али 3:2 само тепаа-1[DOUBLEPOST=1422907455][/DOUBLEPOST]eve vi za utre nesto za pojak vlog
19:00 Hästen-Almtuna 1 @ 2,30 hokej svedska[DOUBLEPOST=1422907547][/DOUBLEPOST]eve i zosto Прегледај го приврзокот 113395

Прво не е Џери него Јари или Хари.Леле кај го прочитав Стефан кај се запустив..го уплатив Џери и моментално игра како аматер,Ескобар кој е 6000000-ти на ранг листата му држи лекции по тенис и со левата делува како Надал..си реков не играм повеќе тенис бидејќи е дебилен спорт и повторно се докажува тоа..да ти ебам и Џери и се

Изгледа мака му е на судијте во Германија да трчат после 90таПрво не е Џери него Јари или Хари.
Второ, не сумњај у мене, а и у тенисот ко спорт.
Трето, не ме нервирај, заокружи го и поспрдај се.
Четврто, продолжението на мечот Баерн-Шалке во второто полувреме беше 0 секунди.
Ова прв пат во животот го гледам, второ полувреме да не продолжи ни минута, жими се сега се имам видено во животот.
Добро, има некој што ги контролира овие судии? Жими една мајка прв пат во животот го гледам ова. Па дури и на решени утакмици, со по 5-0 водство даваат по 1-2 минути продолжение, а не на утакмица која е 1-1 и во второто полувреме се извршени 5 измени. Не дека Баерн ќе дадеше гол ама срамота е ова бе, срамота.Изгледа мака му е на судијте во Германија да трчат после 90та
Секогаш или 1 или 2 минути дават, нормално и вака прат испади без ниедна минута продолжение
А 3 минути ќе дат ако умри некој на терен и да има застанато играта за то време
Изгледа мака му е на судијте во Германија да трчат после 90та
Секогаш или 1 или 2 минути дават, нормално и вака прат испади без ниедна минута продолжение
А 3 минути ќе дат ако умри некој на терен и да има застанато играта за то време
То е клошари сеза да дадат 3 миунти буквално треба да умри некој на терен и да поминат 20 минути..какви идиотски правила имаат во Германија нека си ебат мајката ...идиоти
И сакаш да кажеш дека во второто полувреме немало ниеден прекин? ДЕбили тешки се тоа Немците, пробуваат нешто посебни да бидат, затоа и им е срање таа мртвата БАЈЕРН лига.Мислам дека во Германија измените се вкалкулираат како нормално потрошено време, т.е не се земаат во предвид при давање на продолжење на одреден натпревар.