Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
денес има голема понуда на играчи ракомет... Тука лежат парите ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од која кладилица ти се коефициентите?Кој ме следше минатите 3-4 дена сигурно испаднал добитен
Шала на страна да не се подрекувам, за денеска:
Хрватска - Германија - 2H(+4.5) @ 1.31
Хрватска дополнително со поразот од Полска ме убедува да играм против нив, ова ми е некако најсигурно, а за похрабрите може и помал хендикеп (+2.5) @ 1.62 или (+3.5) @1.44. Некако ме тера и на 2ка ама не ја играм, исто и Германциве се непредвидливи, така да најсигурен тип ми е 2H, дали +3.5 дали +4.5 оставам на вас.
Катар - Полска 2H(+4.5) @ 1.25
Тука може Катарците да бидат страшно мотивирани оти налетаа на Полска, а не на Франција или Шпанија и да мислат дека лесно ќе поминат, ама од друга страна Полска ги гледам како изненадување на првенството и мислам дека ќе играат финале, ама еден фактор се судиите, друг фактор се фрлените пари од Катарците што е многу пати споменато па затоа одам на тоа да тепа Катар ама не повеќе од 4.5
Данска - Словенија - 1 @ 1.37
Тука нема многу што да се зборува, мислам сигурно ќе биде 1, со убедливата победа на Франција над Словенија разјаснето e кој ќе победи и тука.
Шпанија - Франција - 1H(+4.5) @ 1.34
Тука најпрво играм поради јаката одбрана на Шпанија, ама со доза на претпазливост, доколку се распукаат бековите на Франција, а знаеме дека Шпанија нема некое големо име на голманската позиција може да победат и повеќе Французите, не ја исклучувам можноста да победи и Шпанија, видовме против Данска што се случи, ама ова е доволен хендикеп и солиден коефициент.
Сите утакмици заедно прават 3.00 коефициент и може да одат на солидна уплата од 1000-1500 денари.
Од играчите не ме заинтересира ништо иако има солидна понуда, нема некој лесен за погодување ама на 100-200 ден може мислам да одат Ентрериос(2.5) +, Гајич(6.5) -, Јуркиевич(1.5) +, Дувњак(4.5) +. Нешто над 10 коефициент прават сите четворица.
Данците не се замараат за ништо,едноставно тие на секој меч одат на победа..Momci sto mislite za Danska denes ??
Ima sansi da izgubat od slovencive pred se psihicki radi porazov od spanija i dali ima nekakvo znacenje dali ke se 5-6 ili 7-8 mesto ??
Од која кладилица ти се коефициентите?
15:0 имаме гол разлика против Сасуоло (7-0; 1-0; 7-0) сега на ред е 0-1 па другата сезона 7-0Секој викенд викам дека више динар нема да стаам на Интер ама гледај беееееееееееееее 2.50 со Сасусоло човече во кој последни 3 дуела се со гол разлика од 16-0 КАКО ДА НЕ ГИ ИЗИГРАШ НА ТОЛКАВ КОЕФИЦИЕНТ ??![]()
Бет Сити, паднат е на Данска на 1.29Од која кладилица ти се коефициентите?