Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
денес има голема понуда на играчи ракомет... Тука лежат парите ...

Од играчите во Моцарт....
Пит Булот Карабатиќ треба да оди на 4.5...
Измислена е оваа одбрана на Шпанија за него....
Шпанците играат јака одбрана,позициона игра ќе решава,дуели еден на еден со предните играчи во зоната(Гвардиола,Виран Морос)нема да има лесен проток на топка,пикер,па бековите ќе мора да решаваат,Нарцис не е во некоја форма по повредата иако со Словенците бапна 6 гола,Бараше не е некој шутер,па ќе мора пит булот да пука од далеку....
Кањелас ако не ги изведува пеналите(а и Ривера е прв избор)тешко до 5 гола овај пат,посебно ако се разбрани психопатот Омејер..
А како е влезен тој будалата во форма се бива...
Исто и Сораиндо,со онаа одбрана на Шпанците многу тешко да оди на 4 гола...
Томас ми се игра минус 3.5,посебно шо доста ги ротира Кадењас,сигурно нема да игра цела утакмица,не е прв избор за пенали,треба да има многу контри за да префли...
На позиционен напад со Македа,кој не е асистент,зошто е бавен,трапав,а како судат судиите лесно пробивања тешко дека ќе се наигра..
Агинагалде,овај пат треба да оди +,многу резевриран беше минатиот пат,ама некако слабо играат на пикер во последно време,а со оние касапите во одбрана браќата со брадите,Сораиндо тешко дека ќе добие повеќе топки,ама ќе мора нешто да сменат....
Марковиќ тешко до 7 гола денес,освен ако нема 4,5 пенали...
Многу јака одбрана имаат Пољаците,нема да го оставаат толку лесно да шутира,како со Германија..
И Капоте исто,ама овај некако ми е поопасен,и полесно можи да префрли над 4.5...многу шутира,опасен играч е...
Педерчињата не дале ниеден играч од Полска....:kuracc:

Кој ме следше минатите 3-4 дена сигурно испаднал добитен :D
Шала на страна да не се подрекувам, за денеска:

Хрватска - Германија - 2H(+4.5) @ 1.31
Хрватска дополнително со поразот од Полска ме убедува да играм против нив, ова ми е некако најсигурно, а за похрабрите може и помал хендикеп (+2.5) @ 1.62 или (+3.5) @1.44. Некако ме тера и на 2ка ама не ја играм, исто и Германциве се непредвидливи, така да најсигурен тип ми е 2H, дали +3.5 дали +4.5 оставам на вас.

Катар - Полска 2H(+4.5) @ 1.25
Тука може Катарците да бидат страшно мотивирани оти налетаа на Полска, а не на Франција или Шпанија и да мислат дека лесно ќе поминат, ама од друга страна Полска ги гледам како изненадување на првенството и мислам дека ќе играат финале, ама еден фактор се судиите, друг фактор се фрлените пари од Катарците што е многу пати споменато па затоа одам на тоа да тепа Катар ама не повеќе од 4.5 :)

Данска - Словенија - 1 @ 1.37
Тука нема многу што да се зборува, мислам сигурно ќе биде 1, со убедливата победа на Франција над Словенија разјаснето e кој ќе победи и тука.

Шпанија - Франција - 1H(+4.5) @ 1.34
Тука најпрво играм поради јаката одбрана на Шпанија, ама со доза на претпазливост, доколку се распукаат бековите на Франција, а знаеме дека Шпанија нема некое големо име на голманската позиција може да победат и повеќе Французите, не ја исклучувам можноста да победи и Шпанија, видовме против Данска што се случи, ама ова е доволен хендикеп и солиден коефициент.

Сите утакмици заедно прават 3.00 коефициент и може да одат на солидна уплата од 1000-1500 денари.

Од играчите не ме заинтересира ништо иако има солидна понуда, нема некој лесен за погодување ама на 100-200 ден може мислам да одат Ентрериос(2.5) +, Гајич(6.5) -, Јуркиевич(1.5) +, Дувњак(4.5) +. Нешто над 10 коефициент прават сите четворица.

Кој ме следше минатите 3-4 дена сигурно испаднал добитен :D
Шала на страна да не се подрекувам, за денеска:

Хрватска - Германија - 2H(+4.5) @ 1.31
Хрватска дополнително со поразот од Полска ме убедува да играм против нив, ова ми е некако најсигурно, а за похрабрите може и помал хендикеп (+2.5) @ 1.62 или (+3.5) @1.44. Некако ме тера и на 2ка ама не ја играм, исто и Германциве се непредвидливи, така да најсигурен тип ми е 2H, дали +3.5 дали +4.5 оставам на вас.

Катар - Полска 2H(+4.5) @ 1.25
Тука може Катарците да бидат страшно мотивирани оти налетаа на Полска, а не на Франција или Шпанија и да мислат дека лесно ќе поминат, ама од друга страна Полска ги гледам како изненадување на првенството и мислам дека ќе играат финале, ама еден фактор се судиите, друг фактор се фрлените пари од Катарците што е многу пати споменато па затоа одам на тоа да тепа Катар ама не повеќе од 4.5 :)

Данска - Словенија - 1 @ 1.37
Тука нема многу што да се зборува, мислам сигурно ќе биде 1, со убедливата победа на Франција над Словенија разјаснето e кој ќе победи и тука.

Шпанија - Франција - 1H(+4.5) @ 1.34
Тука најпрво играм поради јаката одбрана на Шпанија, ама со доза на претпазливост, доколку се распукаат бековите на Франција, а знаеме дека Шпанија нема некое големо име на голманската позиција може да победат и повеќе Французите, не ја исклучувам можноста да победи и Шпанија, видовме против Данска што се случи, ама ова е доволен хендикеп и солиден коефициент.

Сите утакмици заедно прават 3.00 коефициент и може да одат на солидна уплата од 1000-1500 денари.

Од играчите не ме заинтересира ништо иако има солидна понуда, нема некој лесен за погодување ама на 100-200 ден може мислам да одат Ентрериос(2.5) +, Гајич(6.5) -, Јуркиевич(1.5) +, Дувњак(4.5) +. Нешто над 10 коефициент прават сите четворица.
Од која кладилица ти се коефициентите?

Momci sto mislite za Danska denes ??
Ima sansi da izgubat od slovencive pred se psihicki radi porazov od spanija i dali ima nekakvo znacenje dali ke se 5-6 ili 7-8 mesto ??

Momci sto mislite za Danska denes ??
Ima sansi da izgubat od slovencive pred se psihicki radi porazov od spanija i dali ima nekakvo znacenje dali ke se 5-6 ili 7-8 mesto ??
Данците не се замараат за ништо,едноставно тие на секој меч одат на победа..
Не се како нас да се оптоваруваат со нешто дека мора...
Лани финале на домашен терен изгубија 10 разлика па како ништо да не било...
Треба да е чист кец со Словенците..Освен ако не се дупат и да ги пуштат Спелеберг,Сондергард да играат..:D
Сигурно има некое значење,мислам дека колку подобар пласман толку поголем рејтинг се добива за организација на квалиофикационен турнир за олимпијада наредна година..

Karabatic 4.5 + 1.65 padnal
Sornandihno 3.5 - 1.51 padnat
Danska 1 1.25
овие ми изгледаат троа по изгледни
20:30 Bari – Frosinone x2
Host team without players as I. Rada (defender 1/0), M. Calderoni (defender11/0), G. De Luca (striker 21/5), M. Contini (defender 14/0), F. Caputo (striker 20/7), P. Schiattarella (midfielder 2/0)

20:00 Niort – Creteil 1 (2.00)
Niort without : Bong(11/0 d)

Cretil without: Di Bartolomeo(17/0 d), Andriatsima(19/6 f, top scorer), Sangare(10/1 f) and Fofana(0/0 m)

Секој викенд викам дека више динар нема да стаам на Интер ама гледај беееееееееееееее 2.50 со Сасусоло човече во кој последни 3 дуела се со гол разлика од 16-0 КАКО ДА НЕ ГИ ИЗИГРАШ НА ТОЛКАВ КОЕФИЦИЕНТ ?? :mad::mad:

Секој викенд викам дека више динар нема да стаам на Интер ама гледај беееееееееееееее 2.50 со Сасусоло човече во кој последни 3 дуела се со гол разлика од 16-0 КАКО ДА НЕ ГИ ИЗИГРАШ НА ТОЛКАВ КОЕФИЦИЕНТ ?? :mad::mad:
15:0 имаме гол разлика против Сасуоло (7-0; 1-0; 7-0) сега на ред е 0-1 па другата сезона 7-0 :D

Херенвен иако мислам дека му дале 1,92 (екстра тип) за 2ка против Дордехт кои се очајни ќе ги одиграм да тепаат зошто имаат добро тимче и вреди да се проба

Само јас го уплатив Сореиндо на 2.5 граница ? :cautious:
Плус го стегнав, шо го ебам, 2коеф има :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom