Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ерани/Винчи - Горџес/Гроенфилд 1 1,25
Вавринка - Гарсија Лопез 1 1,13
Раонич - Лопез 9,5 + 1,40
Џокович - Милер 3:0 1,30

Тикет со кој се будиш како Бил Гејтс, побогат отколку кога што си легнал :)

dali gent ili porto , i normalno gi biras slepcite koga i da gi igram sekogas me butat samo oni :yid: :uzi::bravobe:

Верона-Алатанта Х
Чисто колку да расипам уште некоја соработка не за друго.
Парма 1, многу се сироти Чезена. Парма се засилува, мислам дека ќе излезе од црвената зона.
Funny fact: Торино го нема победено Интер o_O
Фиорентина вечер 1Х.
Fun fact: Ја имав 1х Интер.[DOUBLEPOST=1422216648][/DOUBLEPOST]
Нишикори - Ферер - Ферер +4,5 @ 1,85

Одма ќе кажам дека мразам да играм на Ферер на гренслемови, со појаки противници пред се заради послабиот сервис што го има од тенисерите од топ10 и што многу повеќе се мачи за да си ги освојува гејмовите. Ферер досега трите кола победуваше со ист резултат, 3-1 со Белучи, Стаховски и Симон. Доста се мачеше со Симон, иако во четвртиот сет имаше 5-1 водство, сепак на крај го добиваше сетот во тај-брејк. Нишикори од друга страна првото коло го доби Алмагро со 3-0, а наредните две кола губеше по еден сет од Додиг и Џонсон. Џонсон го исчисти во наредните 3 сета, но со Додиг доста потешко му одеше. Кеи не e толку стабилен на турниров според мене за да биде толкав фаворит со Ферер, едноставно многу греши од основната линија. Очекувам еден долг меч и мислам нема теоретски шанси Ферер да загуби убедливо.
Ферер има сериозни проблеми со жуљевите на нозете, против Симон едвај го заврши мечот, ќе паднеше откако се поздравија. И друга интересна работа, Ферер е одличен меч ап за Нишикори. Тоа што Нишикори губеше сетови од Џонсон и Додиг е заради тоа што овие се ударачи, а Ферер е тенисер што игра повеќе размени, што апсолутно му одговара на Јапончето. Ферер не може да го надјача Нишикори во бекенд на бекенд размените, така да по мене Нишикори тепа денес. Ама за коефициентот 1.40 може у гз да се ебат.

Нишикори само 1.4 со Ферер, хм, доста го форсираат Нишикори кладилнициве, Ферер беше аутсајдер и во финалето со Бердих во Доха, па си го доби мечот 2-0, а Бердих играше во топ форма на тој турнир и без загубен сет стигна до финалето, Ферер е голем борец, Нишикори веќе губеше овде сетови од Џонсон и Додиг, така да според мене вреди овде да се игра на Ферер на 3.00 коефициент

Ако ја сврти Национал Потоси ќе ми дојде од задников да си каснам што не ја уплатив.

Нишикори само 1.4 со Ферер, хм, доста го форсираат Нишикори кладилнициве, Ферер беше аутсајдер и во финалето со Бердих во Доха, па си го доби мечот 2-0, а Бердих играше во топ форма на тој турнир и без загубен сет стигна до финалето, Ферер е голем борец, Нишикори веќе губеше овде сетови од Џонсон и Додиг, така да според мене вреди овде да се игра на Ферер на 3.00 коефициент
Да да, тоа и ми беше муабетот од горниот пост, језда Јапанчето е змај ама 1.40, па нека се ебат у гз реално. Ферер као што реков има фрки со плускавците, и очекувам Нишикори да добие, ама сигурно нема да биде без борба. Мислам дека овер 3.5 сета треба да има сигурно. Раонич ми е зицер за вечер, Лопез е дојден тука неспремен, го кажа тоа и пред да почне АО, само како стигна до тука ни он не знае. Манарино имаше 2-0 и сервираше за меч и дегенот се повреди и мораше да предаде.

Денес сите фаворити тепаа од ракометите , утре би одел исто .. Германија и Шведска . Може и Данска да ги отепа на овие Исланд.

Ферер секогаш бил борбен и јак, без разлика на се, зависи Нишикори како ќе одигра таја утакмица, Ферер колку толку ако се опорави ќе можи да му парира на Јапончето во долгите размени

Каков реванш брат? Ова е Серија А, Милан штотуку изгубија како стоки, и тоа по водство од 0-1 на полувремето, имаат исто бодови како и минатото коло, а конкурентите се се подалеку од нив, а со тоа Милан е подалеку од местата кои водат во Лига Европа. За каков реванш зборуваш? :)

Купот остај го, тоа е друга ствар.
ostaj go ne znaj so zbora pod antidepresivi e
Ајде ПСЖ победете и направете ми го денов поубав :smirce:
dadoja gol ama ofsajd mu krena sudijata da go kreni Gospod da go otepa

Еве за Ферер :D
1549541_1562294033987342_6076977738832013370_n.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom