Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Катар ми е страв да не ме утне гледам за 1 коеф се намалил од 4.75 на 3.5

Lyon1, Inter1, Gent1, Sporting1, Galatasaray1, Spain1, Arsenal2, Paris x2 17.15 kof ova ke go igram jas poz :=)

За дуплирање денес ги играм Македонија со 2 ипол хендикеп и останативе 3 утакмици дупла шанса за фаворитите.[DOUBLEPOST=1422189829][/DOUBLEPOST]
Катар ми е страв да не ме утне гледам за 1 коеф се намалил од 4.75 на 3.5
Паѓање на квотите уопште нема врска со тоа дали ќе испадне или не..

За Македонија Хрватска од 8 на 5 падна квотата па ништо..

Вистина шо е работава со Катар се крева коефициентот.

За дуплирање денес ги играм Македонија со 2 ипол хендикеп и останативе 3 утакмици дупла шанса за фаворитите.[DOUBLEPOST=1422189829][/DOUBLEPOST]
Паѓање на квотите уопште нема врска со тоа дали ќе испадне или не..

За Македонија Хрватска од 8 на 5 падна квотата па ништо..
Како нема везе ако се повреди некој играч или друго нешто се крева пага коефот јас така мислам

Како нема везе ако се повреди некој играч или друго нешто се крева пага коефот јас така мислам
Па еве види дали Хрвативе имаа повреден играч против нас, или дали некој од нашиве се врати.
Тоа е пошто Австријците не се до толку слаби за таа квота, а ни Катарците не се до толку јаки за таа квота, па многу луѓе искористиле 2ка да играат ваљда и затоа паѓа квотата.

Ме пoбедивте, нaвистинa немaм веќе aргументи дa се брaнaм. Милaн е oчaен, сирoт, никaкoв, неспoсoбен. Ќе испaдне вo Серијa Б, ќе игрa прoтив Сaлернитaнa и Лече. Серијa А е прејaкa лигa зa Милaн.
Џабе се противиш, во право се. И јас сум за Милан, ама не носи класата пари в кладилница, формата носи...

@the_kop И ти така викаш Мареј лаганица го добива Димитров, ние погрешни утакмици сме гледале турниров а ? :D

Вистина шо е работава со Катар се крева коефициентот.
Ne e Avstrija Saudiska Arabija , dobra reprezentacija e i sigurno deka moze da iznenadi pa i da pobedi ako ne pravi mnogu greski i da nema mnogu isklucuvanja , igraat soliden rakomet i postignuvaat golovi . Katar iako igra doma i kupi igraci za ova prvenstvo , plus sudii , domasen teren - pak ostanuva reprezentacija so somnitelen kvalitet i ima golemi sansi da potfrli - nema nikakva vrednost da se igra na 1.25 / 1.30 , jas voopsto ne ja gledam deneska kako zicer iako mnogu faktori odat vo nejzina korist na denesniov natprevar ... Ako Avstrija izigra samo pola od igrata sto ja pokaza so Hrvatska togas Katar ke ima golemi problemi ...

Поо шо да играме денес бе да не знајш шо да играш.

Верона-Алатанта Х
Чисто колку да расипам уште некоја соработка не за друго.
Парма 1, многу се сироти Чезена. Парма се засилува, мислам дека ќе излезе од црвената зона.
Funny fact: Торино го нема победено Интер o_O
Фиорентина вечер 1Х.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom